EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Visszaszerezné nejét Lajsz András

Embert próbáló időszakot él át Lajsz András, nem elég, hogy az egészségével problémái vannak, a magánélete is romokban hever. Felesége, Zsuzsa ugyanis tavaly nyáron kitette őt a közös házukból egy fiatal pincérlány miatt, akivel állítólag a mixer csalta őt.

– Ez az egész történet félreértések halmaza volt, rossz dolgok történtek és ez a botrány a feleségemnek és nekem is óriási trauma volt. Nagyon meg lettem hurcolva! Szerencsére a közös fiunk jól viseli a helyzetet – mert vigyáztunk, hogy ne ő igya meg a levét annak, hogy a szülei közt probléma van –, így mindkettőnkkel jó a viszonya. Szerinte ez a mi kettőnk ügye, ő nem akar beleszólni, szeret mindkettőnket – mesélte őszintén a Lokálnak Lajsz, akinek a történtek ellenére eszébe sem jut a válás.


– Nem válunk, egyáltalán nincsenek ilyen gondolataim. Se új életet, se új nőt nem akarok. Dehogyis! Huszonöt évet nem lehet csak úgy elengedni. Az nagyon sok idő, képtelenség lenne! – jelentette ki határozottan a mixer, aki egy éve egyedül él.

– Nem élünk együtt, de szoktunk beszélni a feleségemmel. Nem tudom, mit hoz a jövő, de az ember mindig remél. Egy biztos, ezt az időszakot most arra fordítom, ami az elmúlt negyven évben elmaradt: igyekszem egy kicsit önmagammal foglalkozni. Visszavettem a tempóból, és jobban vigyázok magamra a műtét óta – mondta Lajsz, aki négy infarktuson esett át és a szíve jobb fele teljesen elhalt.


– Úgynevezett értágítót építettek be a szívembe, egy ilyen hálószerű valamit, ami a gyógyszert közvetlen a szívembe csöpögteti. A beavatkozás sikeres volt, sokkal jobban érzem magam, persze kontrollra még járok. Nem iszom, nem dohányzom, talán a hajtás játszott közre az infarktusokban, ezért most már jóval többet pihenek – mondta el a mixerkirály, aki már az éttermébe is csak házigazdaként jár.

 

Lajsz András

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.