2018. április 19., csütörtök
Emma

Egyéb XIX.kerület

Visszatért a király

Pisont István a legnagyobb király! Ezt énekelték Kispesten a kilencvenes évek elején a korábbi válogatott középpályást éltetve.

Az azóta edzővé vált szakember az elmúlt években a hazai utánpótlás különböző csapatainál és a válogatott mellett is tevékenykedett, hétfő óta pedig már a Honvéd NB III-as, főleg fiatalokra épülő csapatának edzéseit vezeti. A harmadosztályú gárda tagja az edző fia, Pisont Patrik is.

Honvéd – 1908 SZAC
Pisont István
( Fotó: Sáfár Tibor)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.