EUR: 310,77 Ft
CHF: 259,54 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Szolnok

Zenei tábor indul júliusban

Hangszeres képzések, szövegírókurzus, zeneipari előadások, koncertek és ezer más, zenével kapcsolatos program várja a zene szerelmeseit Szolnokon július utolsó hetében.

Huszonhárom év munka, több ezer résztvevő, több száz zenekar és előadó, tengernyi élmény, megszámlálhatatlan sztori, oktatások, előadások, neves külföldi és hazai sztárok, feledhetetlen együtt zenélések – ez a nagyon rövid felsorolása mindannak, ami a Gitármánia Táborban történt.


A Gitármánia Tábor ma már Magyarország legnagyobb könnyűzenei szakmai találkozója is, ahol valamennyi alaphangszer (basszusgitár, billentyű, dob, ének, gitár, zenekar) kezdő és haladó szintű oktatásával, a zene és a zeneipari környezet (hang-, színpad-, vizuál- és stúdiótechnika, hangszerépítés) bemutatásával, a szövegírás, dalszerzés világával, mentális kérdésekkel, szerzői és előadói jogokkal és a rádiózás bemutatásával is foglalkoznak.

A Gitármánia Tábor előadótermeit a világ legjobb hangszereivel, hangtechnikai eszközeivel szerelik fel, hogy ezeket bárki kipróbálhassa, sőt lehetőség van stúdiófelvételek készítésére is.

A tábor számokban

 • 2016-ban KÖZEL 130 ELŐADÁST ÉLVEZHETTEK VÉGIG A TÁBOR LAKÓI!
 • 42 zenekart alakítottak az első napon, melyből 42 sikeresen fellépett a záróbulin!
 • 15 zenekar összesen 40 dalt rögzített az INGYENESEN igénybe vehető két profi hangstúdióban
 • 85-90 neves muzsikus, zenetanár, hangtechnikai és zenei iparági szakember előadásait látták vendégül
 • Közel 20 különböző zenei témakör oktatása zajlott (basszusgitár, billentyűs hangszerek, dalszerzés, dob, egyéniségfejlesztés, ének, gitár, hallásvédelem, hangszerelés, hangszerépítés, hangtechnikai ismeretek, rádiózás, stúdiózás, szerzői jogok, színpadi ismeretek, szövegírás, technológiai előadások, zenekari képzés, zeneterápia

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.