EUR: 312,96 Ft
CHF: 261,31 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

135 milliós lánccal üzen Mariah Carey

Mariah Carey épp Izraelben van, hogy promózza azt a bőrápoló szert, amelyre nemrégiben reklámszerződést kötött. Az énekesnő a fotókon egy 500 ezer dollárt (135 millió forint) érő nyakékben feszít a Holt-tengerben, amit milliárdos exvőlegényétől, James Packer kaszinótulajdonostól kapott.

A pár még tavaly októberben szakított, mert Carey állítólag túl anyagias volt, az üzletembernek pedig nem tetszett, hogy az énekesnő egy reality show-ban szeretne vele együtt szerepelni. Carey azonban sosem titkolta, imádja az ékszereket, minden bizonnyal épp ezért tartotta meg azt a méregdrága nyakláncot is, amit exvőlegényétől kapott, de egyesek szerint az is előfordulhat, hogy így üzen Jamesnek, hogy fogadja vissza.


/Fotó: Instagram

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.