EUR: 317,47 Ft
CHF: 280,11 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Egyéb XVIII.kerület

A csülök kapja a főszerepet

Új elnevezést kap a Szeptemberi Kóstoló néven ismertté vált XVIII. kerületi őszi gasztronómiai fesztivál. Az esemény otthonára utaló Bókay-kerti Napok rendezvénysorozat a tervek szerint a jövőben több kerületi programot foglal magában. Az idén szeptember 8–9-én zajló esemény alcíme Csülökfesztivál lesz.

A városrész vezetésének tájékoztatásából kiderül, a névváltoztatással a szervezőknek az a céljuk, hogy tovább erősítsék Pestszentlőrinc különleges közparkja, a Bókay-kert hírnevét. A Szeptemberi Kóstolók fő attrakciója mindig is a főzőverseny volt. Ez a Bókay-kerti Napok Csülökfesztiválján sem lesz másképp, mindössze annyi változik, hogy a megszokott, ízletesnél ízletesebb bogrács- és grillételek mellett ezúttal a csülöké lesz a főszerep. A zsűri elnökének szerepét ezúttal is Kovács Lázár sztárséf tölti be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tollaslabdában is jók az érdiek

    Tollaslabdában is jók az érdiek

    Az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg a Pest megyei tillaslabda diákolimpia döntőjét 109 résztvevővel.

  • Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Újra Zalaegerszegre jön az Omega

    Az Omega együttes 2019-ben sem tétlenkedik, koncertturnéra indult Tűzvihar címmel, városunkba március 09.-én érkeznek. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar rockcsapat 1962óta hódít, ám először külföldi együttesek dalainak feldolgozásával lettek népszerűek.