EUR: 324,22 Ft
CHF: 278,62 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb XVIII.kerület

A csülök kapja a főszerepet

Új elnevezést kap a Szeptemberi Kóstoló néven ismertté vált XVIII. kerületi őszi gasztronómiai fesztivál. Az esemény otthonára utaló Bókay-kerti Napok rendezvénysorozat a tervek szerint a jövőben több kerületi programot foglal magában. Az idén szeptember 8–9-én zajló esemény alcíme Csülökfesztivál lesz.

A városrész vezetésének tájékoztatásából kiderül, a névváltoztatással a szervezőknek az a céljuk, hogy tovább erősítsék Pestszentlőrinc különleges közparkja, a Bókay-kert hírnevét. A Szeptemberi Kóstolók fő attrakciója mindig is a főzőverseny volt. Ez a Bókay-kerti Napok Csülökfesztiválján sem lesz másképp, mindössze annyi változik, hogy a megszokott, ízletesnél ízletesebb bogrács- és grillételek mellett ezúttal a csülöké lesz a főszerep. A zsűri elnökének szerepét ezúttal is Kovács Lázár sztárséf tölti be.

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.