EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb Győr

A Punnany Massif nagyon megmutatta Győrben

Rengetegen voltak kíváncsiak a szombati nyáresti koncertre, amelyen ezúttal a Punnany Massif énekeltette meg a győrieket.

Rengetegen gyűltek össze a Dunakapu térre az ingyenes Punnany Massif koncertre
Fotó: Marcali Gábor

A városban élők már megszokhatták, hogy a város időnként remek bulikat szervez a szórakozni vágyóknak. Most sem volt ez másként, hiszen óriási bulit csapott hazánk egyik legmenőbb zenekara, a Punnany Massif a Dunakapu téren. Aki arra járt, tapasztalhatta, hogy a tér környékén gyalogosan is alig lehetett közlekedni. A leglelkesebb rajongók már délután elfoglalták helyüket, hogy az első sorból énekelhessenek Felcser Mátéval és Wolfie-val. Sokan a zenekart „éltető” pólókban érkeztek, minden dalt fújtak kívülről. A közönség soraiban elsősorban fiatalok voltak, de minden korosztály képviseltette magát. Az idő kellemes volt, a tér megtelt, mi kellett volna még a remek kikapcsolódáshoz?!


Látványban sem volt utolsó a Nyáresti koncert
Fotó: Marcali Gábor

Tény, hogy a zenekar hangzása semmi máshoz nem fogható, saját meghatározásuk szerint „társadalomfunkot” játszanak, megfűszerezve autentikus népzenével és egy kis társadalomkritikával. Ez a recept pedig a szombaton látottak és hallottak alapján bevált. A megszokott Punnany-slágerek mellett felcsendült az idei VOLT Fesztivál „Ami VOLT, az majd lesz!” című himnusza is.

Amerre a szem ellátott, emberek énekelték a dalokat
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.