EUR: 310,08 Ft
CHF: 268,03 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb Győr

A Punnany Massif nagyon megmutatta Győrben

Rengetegen voltak kíváncsiak a szombati nyáresti koncertre, amelyen ezúttal a Punnany Massif énekeltette meg a győrieket.

Rengetegen gyűltek össze a Dunakapu térre az ingyenes Punnany Massif koncertre
Fotó: Marcali Gábor

A városban élők már megszokhatták, hogy a város időnként remek bulikat szervez a szórakozni vágyóknak. Most sem volt ez másként, hiszen óriási bulit csapott hazánk egyik legmenőbb zenekara, a Punnany Massif a Dunakapu téren. Aki arra járt, tapasztalhatta, hogy a tér környékén gyalogosan is alig lehetett közlekedni. A leglelkesebb rajongók már délután elfoglalták helyüket, hogy az első sorból énekelhessenek Felcser Mátéval és Wolfie-val. Sokan a zenekart „éltető” pólókban érkeztek, minden dalt fújtak kívülről. A közönség soraiban elsősorban fiatalok voltak, de minden korosztály képviseltette magát. Az idő kellemes volt, a tér megtelt, mi kellett volna még a remek kikapcsolódáshoz?!

Látványban sem volt utolsó a Nyáresti koncert
Fotó: Marcali Gábor

Tény, hogy a zenekar hangzása semmi máshoz nem fogható, saját meghatározásuk szerint „társadalomfunkot” játszanak, megfűszerezve autentikus népzenével és egy kis társadalomkritikával. Ez a recept pedig a szombaton látottak és hallottak alapján bevált. A megszokott Punnany-slágerek mellett felcsendült az idei VOLT Fesztivál „Ami VOLT, az majd lesz!” című himnusza is.

Amerre a szem ellátott, emberek énekelték a dalokat
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.