2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb Győr

A Punnany Massif nagyon megmutatta Győrben

Rengetegen voltak kíváncsiak a szombati nyáresti koncertre, amelyen ezúttal a Punnany Massif énekeltette meg a győrieket.

Rengetegen gyűltek össze a Dunakapu térre az ingyenes Punnany Massif koncertre
Fotó: Marcali Gábor

A városban élők már megszokhatták, hogy a város időnként remek bulikat szervez a szórakozni vágyóknak. Most sem volt ez másként, hiszen óriási bulit csapott hazánk egyik legmenőbb zenekara, a Punnany Massif a Dunakapu téren. Aki arra járt, tapasztalhatta, hogy a tér környékén gyalogosan is alig lehetett közlekedni. A leglelkesebb rajongók már délután elfoglalták helyüket, hogy az első sorból énekelhessenek Felcser Mátéval és Wolfie-val. Sokan a zenekart „éltető” pólókban érkeztek, minden dalt fújtak kívülről. A közönség soraiban elsősorban fiatalok voltak, de minden korosztály képviseltette magát. Az idő kellemes volt, a tér megtelt, mi kellett volna még a remek kikapcsolódáshoz?!


Látványban sem volt utolsó a Nyáresti koncert
Fotó: Marcali Gábor

Tény, hogy a zenekar hangzása semmi máshoz nem fogható, saját meghatározásuk szerint „társadalomfunkot” játszanak, megfűszerezve autentikus népzenével és egy kis társadalomkritikával. Ez a recept pedig a szombaton látottak és hallottak alapján bevált. A megszokott Punnany-slágerek mellett felcsendült az idei VOLT Fesztivál „Ami VOLT, az majd lesz!” című himnusza is.

Amerre a szem ellátott, emberek énekelték a dalokat
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.