EUR: 316,81 Ft
CHF: 278,94 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Ashton Kutcherék elvegyültek Budapesten

A 39 éves sármos színész a magyar fővárosban van, persze nem egyedül, családostul érkezett, és kellemes meglepetés, hogy hollywoodi csillogás ide vagy oda, Kutcherék minden sztárallűrtől mentesen, testőrök nélkül élik hétköznapjaikat Budapesten. A színészt már járókelők is kiszúrták egy budai közértben, vásárlás közben. 

Kutcher felesége, Mila Kunis szeptemberig Budapesten forgatja legújabb, The Spy Who Dumped Me című filmjét, így Ashton és két gyermekük, a kétéves Wyatt Isabelle és a nyolc hónapos Dimitri Portwood is elkísérte őt, így mától bármikor összefuthatunk a jóképű apukával és családjával Budapest utcáin sétálgatva. Szerencsésebbek pedig már találkozhattak is a színésszel, ugyanis a minap járókelők kiszúrták, ahogy a Mammutban a kislányával és az asszisztensével vásárolgatott a Sparban.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lefejezték Puff Daddyt

    Lefejezték Puff Daddyt

    Egyelőre még nem tudni, hogy szándékos, vagy véletlen rongálás történt a New York-i Madam Tussaud’s múzeumban, ám az biztos, hogy a legendás rapper, Sean Combs, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Puff Daddy, aki manapság már csak P.

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.