2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M5-ösön

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópályán a főváros irányában – közölte az Útinform hétfő délelőtt a honlapján.

Azt írták: egy kamion és egy kisteherautó karambolozott Budapest felé az M0-s autóút előtt, a 24-es kilométernél. Jelenleg csak egy sáv használható, lelassult a forgalom, csaknem 8 kilométeres a torlódás – tették hozzá.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte: Gyál térségében kell torlódásra számítani.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szavaztak! Elfogadták a Soros-Sargentini jelentést visszautasító határozatot

  Szavaztak! Elfogadták a Soros-Sargentini jelentést visszautasító határozatot

  Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot, amely arra szólítja fel a kormányt: ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott, Magyarországot rágalmazó jelentéssel szemben.

 • Kinevezték az új egészségügyért felelős államtitkárt

  Kinevezték az új egészségügyért felelős államtitkárt

  Horváth Ildikó orvost nevezte ki a köztársasági elnök – Kásler Miklós, az emberi erőforrások miniszterének javaslatára – keddtől az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) egészségügyért felelős államtitkárává – közölte a tárca közleményben.

 • Gázolt a vonat Vácnál, az áldozat meghalt

  Gázolt a vonat Vácnál, az áldozat meghalt

  Halálra gázolt egy nemzetközi gyorsvonat egy embert Vácnál, a nyílt vasúti pályán kedd délelőtt – közölte a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.