EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Belföld

Baleset miatt több kilométeres a torlódás az M5-ösön

Baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki az M5-ös autópályán a főváros irányában – közölte az Útinform hétfő délelőtt a honlapján.

Azt írták: egy kamion és egy kisteherautó karambolozott Budapest felé az M0-s autóút előtt, a 24-es kilométernél. Jelenleg csak egy sáv használható, lelassult a forgalom, csaknem 8 kilométeres a torlódás – tették hozzá.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte: Gyál térségében kell torlódásra számítani.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.