EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld Szekszárd

Bemutatták az új megyei rendőrfőkapitányt


Szabó Csaba ezredes augusztus elsejétől veszi át a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetését.

A megyei közgyűlésen mutatták be Szabó Csabát, az új főkapitányt (jobbra), mellette dr. Halmosi Zsolt
Fotó: police.hu

Szekszárdon június 30-án, a Tolna Megyei Önkormányzat közgyűlésén dr. Halmosi Zsolt vezérőrnagy, országos rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes bemutatta Szabó Csaba ezredest, a Nemzeti Nyomozóiroda főosztályvezetőjét, aki augusztus elsejétől a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői beosztását tölti be. A közgyűlés ellenszavazat nélkül biztosította támogatásáról a leendő vezetőt.

Dr. Soczó László vezérőrnagy, jelenlegi megyei rendőrfőkapitány július 31-én, 45 év szolgálati viszony után, nyugállományba vonul.

Kapcsolódó Cikkek

  • Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Nagymenő vagy kicsinyes alak? Jövőbelátó zseni vagy gazember? – 43 éves korában végezték ki brutálisan Fenyő Jánost. Életében is megosztó személyiség volt, akadtak akik rajongtak érte, míg mások egyenesen gyűlölték.

  • Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    A választások eredménye megerősítette, hogy a gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak, így a következő években is a tartós, évi 4 százalék körüli növekedés, a stabil pénzügyi alapok fenntartása, az államadósság csökkentése, az államháztartási hiány további mérséklése, a munkanélküliség csökkentése és a teljes foglalkoztatás megvalósítása kiemelten fontos marad – mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten.