EUR: 326,84 Ft
CHF: 281,27 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld Szekszárd

Bemutatták az új megyei rendőrfőkapitányt


Szabó Csaba ezredes augusztus elsejétől veszi át a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetését.

A megyei közgyűlésen mutatták be Szabó Csabát, az új főkapitányt (jobbra), mellette dr. Halmosi Zsolt
Fotó: police.hu

Szekszárdon június 30-án, a Tolna Megyei Önkormányzat közgyűlésén dr. Halmosi Zsolt vezérőrnagy, országos rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes bemutatta Szabó Csaba ezredest, a Nemzeti Nyomozóiroda főosztályvezetőjét, aki augusztus elsejétől a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetői beosztását tölti be. A közgyűlés ellenszavazat nélkül biztosította támogatásáról a leendő vezetőt.

Dr. Soczó László vezérőrnagy, jelenlegi megyei rendőrfőkapitány július 31-én, 45 év szolgálati viszony után, nyugállományba vonul.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme áll

  A kormány fogyasztóvédelmi politikájának középpontjában a családok védelme, biztonsága áll – hangsúlyozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) fogyasztóvédelemért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten, az Európai Bizottság Új megállapodás a fogyasztói érdekekért címen közzétett javaslatának társadalmi vitáján.

 • Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesítenek a Balatonnál

  Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, és folyamatosan fejleszti a viharjelző rendszereket a hazai tavak partjain, illetve a vizeken tartózkodók biztonsága érdekében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kommunikációs szolgálata csütörtökön az MTI-vel.

 • A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is folytatódik a változékony idő

  A hétvégén is változékony lesz az idő: napsütésre, de záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A maximumok jellemzően 30 fok körül alakulnak, de vasárnap többfelé a 25 fokot sem éri el a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.