2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Családi titkokról rappel Beyoncé férje

Shawn Corey Carter, azaz Jay-Z igazán szókimondó rapper, aki évek óta a figyelem középpontjában van, de mostanában kiváltképp, hiszen megszülettek Beyoncéval közös ikrei.

De a picik sárgaságán túl most más miatt is a címlapokra került a büszke, háromszoros édesapa. A rapper ugyanis – sokkolva a rajongóit és a környezetét – legújabb albumán megdöbbentő titkokat árul el. Az egyik számában végre bevallja és bocsánatot kér feleségétől, amiért megcsalta őt, de a lemezen elrappeli azt is, hogy imádott édesanyja, Gloria Carter a nőkhöz vonzódik.


Beyonce és Jay Z /Fotó: Profimedia, UPI

– Anyunak négy gyereke van, de leszbikus – hangzik a Smile című szám egyik sora, aminek már most óriási visszhangja van a rajongók körében, de azt még nem tudni, hogy mit szól mindehhez az édesanya.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.