2018. október 24., szerda
Salamon

Extra

Családi titkokról rappel Beyoncé férje

Shawn Corey Carter, azaz Jay-Z igazán szókimondó rapper, aki évek óta a figyelem középpontjában van, de mostanában kiváltképp, hiszen megszülettek Beyoncéval közös ikrei.

De a picik sárgaságán túl most más miatt is a címlapokra került a büszke, háromszoros édesapa. A rapper ugyanis – sokkolva a rajongóit és a környezetét – legújabb albumán megdöbbentő titkokat árul el. Az egyik számában végre bevallja és bocsánatot kér feleségétől, amiért megcsalta őt, de a lemezen elrappeli azt is, hogy imádott édesanyja, Gloria Carter a nőkhöz vonzódik.


Beyonce és Jay Z /Fotó: Profimedia, UPI

– Anyunak négy gyereke van, de leszbikus – hangzik a Smile című szám egyik sora, aminek már most óriási visszhangja van a rajongók körében, de azt még nem tudni, hogy mit szól mindehhez az édesanya.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Lili: Többször összevert az afgán exem

    Lili: Többször összevert az afgán exem

    Nemrég Ausztriában fogták el azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint megerőszakolt egy fiatal lányt egy budapesti kebabozó vécéjében. A történtek után jelentkezett a Lokálnál Lili, akit az afgán exe brutálisan megvert és szeretne minden lányt figyelmeztetni, hogy ne higgyenek a szép szavaknak.

  • Szexi és gazdag Candice

    Szexi és gazdag Candice

    Harmincéves lett a világ egyik legszebb modellje, Candice Swanepoel. A dél-afrikai szőke szépséget 15 éves korában fedezték fel egy durbani bolhapiacon, ma pedig már az egyik leggazdagabb modellnek számít, még saját bikinimárkája is van.