EUR: 326,84 Ft
CHF: 281,27 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Extra

Családi titkokról rappel Beyoncé férje

Shawn Corey Carter, azaz Jay-Z igazán szókimondó rapper, aki évek óta a figyelem középpontjában van, de mostanában kiváltképp, hiszen megszülettek Beyoncéval közös ikrei.

De a picik sárgaságán túl most más miatt is a címlapokra került a büszke, háromszoros édesapa. A rapper ugyanis – sokkolva a rajongóit és a környezetét – legújabb albumán megdöbbentő titkokat árul el. Az egyik számában végre bevallja és bocsánatot kér feleségétől, amiért megcsalta őt, de a lemezen elrappeli azt is, hogy imádott édesanyja, Gloria Carter a nőkhöz vonzódik.


Beyonce és Jay Z /Fotó: Profimedia, UPI

– Anyunak négy gyereke van, de leszbikus – hangzik a Smile című szám egyik sora, aminek már most óriási visszhangja van a rajongók körében, de azt még nem tudni, hogy mit szól mindehhez az édesanya.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Brazil testalkat hódít a Lupa Beach-en

    Idén hatodik alkalommal rendezték meg a BioTechUSA – FitBalance Beach Body rendezvényt, ezúttal „Budapest tengerpartján” vagyis a Lupa Premium Beach-en. Az esemény fókuszában az egészséges életmód és a változatos mozgás állt, mely nem csak a fitneszmodellek, de a jelenlévő sztárok, köztük Kulcsár Edina és Tápai Szabina számára is különösen fontos.

  • Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    Úsznak a pénzben a leggazdagabb celebek

    A Forbes minden évben összeállítást készít a 100 legjobban fizetett celebről. A lista idén sem maradt el, mi pedig megmutatjuk, hogy ki az öt leggazdagabb és legismertebb híresség, akiknek még az unokái sem fognak szűkölködni.