EUR: 312,62 Ft
CHF: 261,01 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb

Csillagot kap Hollywoodban Criss Angel szabadulóművész

Csillagot kap a hollywoodi hírességek sétányán Criss Angel amerikai illuzionista – jelentették be a szervezők.

A 49 éves szabadulóművész, bűvész, hipnotizőr, zenész és kaszkadőr csillaga lesz a 2615. a Walk of Fame-en, július 20-án avatják fel ünnepélyesen.

A csillag az élő produkciók szekciójában foglal majd helyet a Hollywood Boulevard-on, szemben Harry Houdini legendás szabadulóművész (1874-1926) plakettjével , őt posztumusz tüntették ki 1975 októberében.

Angelt látványos szabadulómutatványai és más veszélyes trükkjei tették ismertté, 2002-ben például a New York-i Times Square-n töltött 24 órát egy telefonfülke-méretű, vízzel teli, átlátszó dobozban fejjel lefelé, miközben oxigénpalackból lélegzett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.