EUR: 322,22 Ft
CHF: 275,55 Ft
2018. július 16., hétfő
Valter

Extra

DJ-vel készül a fesztiválszezonra Nagy Réka – Fotók!

Együtt kapták lencsevégre Nagy Rékát és Jabin Petit a Velencei-tó partján. A fiatal DJ bevezette a szőke szépséget a wakeboard rejtelmeibe és Réka a fesztiválszüzességét is Petivel veszíti majd el az idei EFOTT-on.

A csendes velencei vízpart hamarosan óriási buliterületté változik, napokon belül startol a 2017-es EFOTT. Az eseményen a Fem3 műsorvezetője, Nagy Réka modell is részt vesz Jabin Petivel karöltve, aki bevezeti a csinos tévést a nyár egyik legnagyobb bulijába.


‒ A fesztiválozás eddig valahogy teljesen kimaradt az életemből, de most úgy érzem, olyan leszek, mint egy gyerek a játékboltban, mindent ki akarok majd próbálni. A fesztiválszettjeimet és az átélni vágyott koncertlistát fejben már összeraktam – mondta a Lokálnak Réka.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Alexis, a tökéletes szépség

  Alexis, a tökéletes szépség

  Hibátlan – talán ez az a szó, ami eszünkbe jut, ha Alexis Ren fotóit nézzük. A 21 éves amerikai modell az elsők között robbant be az Instagram-hírességek közé.

 • Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Az iskolában zaklatták Sting gyerekeit

  Sting felesége, Trudie Styler nemrég rendezte meg Freak Show című legújabb filmjét, amely az iskolai bántalmazásról szól. Kiderült, hogy a sztáranyukának van személyes érintettsége, a népszerű zenésszel közös gyermekei ugyanis nem mindennapi kínokat éltek át az iskolában, többek között azért, mert a szüleik híresek.

 • Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Luxusjachton szülinapozott Stallone

  Nemrég ünnepelte 72. születésnapját Sylvester Stallone. A Rocky és a Rambo sztárja láthatóan nagyon boldog harmadik felesége, Jennifer Flavin mellett, akivel több mint 20 éve élnek nagy egyetértésben.