2018. április 19., csütörtök
Emma

Extra

DJ-vel készül a fesztiválszezonra Nagy Réka – Fotók!

Együtt kapták lencsevégre Nagy Rékát és Jabin Petit a Velencei-tó partján. A fiatal DJ bevezette a szőke szépséget a wakeboard rejtelmeibe és Réka a fesztiválszüzességét is Petivel veszíti majd el az idei EFOTT-on.

A csendes velencei vízpart hamarosan óriási buliterületté változik, napokon belül startol a 2017-es EFOTT. Az eseményen a Fem3 műsorvezetője, Nagy Réka modell is részt vesz Jabin Petivel karöltve, aki bevezeti a csinos tévést a nyár egyik legnagyobb bulijába.


‒ A fesztiválozás eddig valahogy teljesen kimaradt az életemből, de most úgy érzem, olyan leszek, mint egy gyerek a játékboltban, mindent ki akarok majd próbálni. A fesztiválszettjeimet és az átélni vágyott koncertlistát fejben már összeraktam – mondta a Lokálnak Réka.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly: Apa azt akarta, hogy hentes legyek

    Peller Károly az Operett színház fiatal tehetsége eddig nem nagyon mesélt gyermekkoráról, de a Lokállal kivételt tett. A színész őszintén beszélt apjáról füződő különleges, olykor rideg kapcsolatáról: édesapja nem támogatta fiát a pályán, szerette volna ha ő is hentesként keresné a kenyerét.