2018. április 25., szerda
Márk

Extra

Dobó Katát nagyszülei szelleme látogatja

A 43 éves színésznő hisz a szellemvilágban, és úgy érzi, nagyszülei haláluk után kapcsolatba léptek vele.

– Épp egy e-mailt írtam, amikor úgy éreztem, mintha valaki megfogta volna a vállam. Akkor a nagymamám már meghalt, de tudtam, hogy ez egyfajta búcsúzás volt; akkor hagyott itt végleg, mert megnyugodhatott, hogy minden rendben van – mesélte a HOT!-nak Kata, aki azt is elárulta, nagypapája többször is meglátogatta álmában, és szerinte sokat változott ezeknek a különös élményeknek a hatására.

– Előfordul, hogy segítséget kérek tőlük, amikor valami sorsfordító dolog előtt állok – mesélte a színésznő, aki  angyaloknak hívja szeretett nagyszüleit.

Dobó Kata

Kapcsolódó Cikkek

  • Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra: Az anyaság tett magabiztossá

    Ördög Nóra immár negyedik alkalommal vette át az ország legjobb női műsorvezetőjének járó díjat, melyet könnyek közt fogadott. A munka mellett édesanyaként is a maximumra törekszik, ám ez sokszor komoly kihívást jelent számára.

  • Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Oszter ismét elszundított a bíróságon

    Tegnap délelőtt S. Csaba tanuvallomással folytatódott Oszter Sándor közel két éve húzódó bírósági ügye. A színész ötödrendű vádlottként elég paprikás hangulatban érkezett a tárgyalásra és a vallomás alatt – mint már korábban is – többször elszundított.