EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 17., szombat
Gergő, Hortenzia

Extra

Dobó Katát nagyszülei szelleme látogatja

A 43 éves színésznő hisz a szellemvilágban, és úgy érzi, nagyszülei haláluk után kapcsolatba léptek vele.

– Épp egy e-mailt írtam, amikor úgy éreztem, mintha valaki megfogta volna a vállam. Akkor a nagymamám már meghalt, de tudtam, hogy ez egyfajta búcsúzás volt; akkor hagyott itt végleg, mert megnyugodhatott, hogy minden rendben van – mesélte a HOT!-nak Kata, aki azt is elárulta, nagypapája többször is meglátogatta álmában, és szerinte sokat változott ezeknek a különös élményeknek a hatására.

– Előfordul, hogy segítséget kérek tőlük, amikor valami sorsfordító dolog előtt állok – mesélte a színésznő, aki  angyaloknak hívja szeretett nagyszüleit.

Dobó Kata

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.