EUR: 311,34 Ft
CHF: 259,59 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Dobrády Ákos és Iszak Eszter: Jöhet a baba!

A hétvégén ismét telt házas TNT-koncerttől volt hangos a Budapest Park, ahol a kisiskolásoktól a nyugdíjasokig minden korosztály tombolt a legismertebb slágerekre. A retró buli után Dobrády Ákos a Lokálnak elárulta, a karrier mellett negyvenegy évesen a családalapítás a legfőbb célja, és mindezt szerelmével, Iszak Esztivel szeretné megvalósítani. 

Év elején írtunk róla, hogy viharos szakításuk után a Viva Tv csinos műsorvezetője és a TNT frontembere ismét egy párt alkotnak. A szerelmeseket először lapunk egyik olvasója látta meg újra együtt februárban, ahogy a reptéren épp amerikai álomútjukra igyekeztek, pár héttel később pedig egy családi rendezvényre is közösen érkeztek. De ez ideig még egyik fél sem erősítette meg a békülést, mi több, szakításuk óta egyetlen közös kép sem került nyilvánosságra sem Ákos, sem Eszter közösségi oldalán. Az énekes azonban most megerősítette: együtt vannak Eszterrel, mi több, már a gyermekvállalásról beszélgetnek.– Szeretem a gyerekeket, és nem esnék kétségbe, ha 24 órára összezárnának egy babával, feltalálnám magam. Alapvetően mindig az volt az elképzelésem, hogy negyvenéves korom körül családot alapítok. Lassan itt az idő, de semmit sem sürgetek, hagyom, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Esztivel már beszélgetünk erről, és meglátjuk, mit hoz a jövő – vallotta lapunknak sejtelmesen Ákos, aki ezzel pontot tett a találgatások végére, és elismerte: ismét Iszak Eszter oldalán boldog.

(Fotó: Máté Krisztián)

Az eMeRTon-díjas magyar énekesre a család- és gyerekcentrikusság mindig is jellemző volt, amit jól mutat, hogy producerként három éve létrehozta a Kicsi gesztenye klub című gyerekműsort. A sikeres tévésorozatot a Minimax sugározta, és Ákos a kedves, tanító jellegű történetekkel a 3–7 éves korosztályt célozta meg.


– Eredetileg a Kicsi gesztenye egy gyerekdalnak indult, amelyet felkérésre írtam, de végül a TNT lemezén felnőttdalként jelent meg. Ezért szólítanak az utcán 12 éve kicsi gesztenyének. Úgy döntöttem, keltsük végre életre ezt a karaktert – mesélt a produkció megszületéséről Ákos, aki hétvégén a Budapest Parkban rendezett TNT-koncert repertoárjából sem hagyta ki ezt a slágert.

– Nagyon jól sikerült a parkos koncert, és nagyon jó érzés volt látni, hogy a fiatal generáció is csatlakozott hozzánk, és szeretik a dalainkat. A legjobb érzés előadóként azt látni, hogy a tizenévesektől az idősekig minden korosztály ott tombol, és egy emberként énekelik a slágereinket a fellépéseinken – mesélte boldogan a telt házas koncert után Ákos, aki úgy véli, 20 év múlva is a színpadon áll majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.