2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Dobrády Ákos és Iszak Eszter: Jöhet a baba!

A hétvégén ismét telt házas TNT-koncerttől volt hangos a Budapest Park, ahol a kisiskolásoktól a nyugdíjasokig minden korosztály tombolt a legismertebb slágerekre. A retró buli után Dobrády Ákos a Lokálnak elárulta, a karrier mellett negyvenegy évesen a családalapítás a legfőbb célja, és mindezt szerelmével, Iszak Esztivel szeretné megvalósítani. 

Év elején írtunk róla, hogy viharos szakításuk után a Viva Tv csinos műsorvezetője és a TNT frontembere ismét egy párt alkotnak. A szerelmeseket először lapunk egyik olvasója látta meg újra együtt februárban, ahogy a reptéren épp amerikai álomútjukra igyekeztek, pár héttel később pedig egy családi rendezvényre is közösen érkeztek. De ez ideig még egyik fél sem erősítette meg a békülést, mi több, szakításuk óta egyetlen közös kép sem került nyilvánosságra sem Ákos, sem Eszter közösségi oldalán. Az énekes azonban most megerősítette: együtt vannak Eszterrel, mi több, már a gyermekvállalásról beszélgetnek.– Szeretem a gyerekeket, és nem esnék kétségbe, ha 24 órára összezárnának egy babával, feltalálnám magam. Alapvetően mindig az volt az elképzelésem, hogy negyvenéves korom körül családot alapítok. Lassan itt az idő, de semmit sem sürgetek, hagyom, hogy maguktól alakuljanak a dolgok. Esztivel már beszélgetünk erről, és meglátjuk, mit hoz a jövő – vallotta lapunknak sejtelmesen Ákos, aki ezzel pontot tett a találgatások végére, és elismerte: ismét Iszak Eszter oldalán boldog.

(Fotó: Máté Krisztián)

Az eMeRTon-díjas magyar énekesre a család- és gyerekcentrikusság mindig is jellemző volt, amit jól mutat, hogy producerként három éve létrehozta a Kicsi gesztenye klub című gyerekműsort. A sikeres tévésorozatot a Minimax sugározta, és Ákos a kedves, tanító jellegű történetekkel a 3–7 éves korosztályt célozta meg.


– Eredetileg a Kicsi gesztenye egy gyerekdalnak indult, amelyet felkérésre írtam, de végül a TNT lemezén felnőttdalként jelent meg. Ezért szólítanak az utcán 12 éve kicsi gesztenyének. Úgy döntöttem, keltsük végre életre ezt a karaktert – mesélt a produkció megszületéséről Ákos, aki hétvégén a Budapest Parkban rendezett TNT-koncert repertoárjából sem hagyta ki ezt a slágert.

– Nagyon jól sikerült a parkos koncert, és nagyon jó érzés volt látni, hogy a fiatal generáció is csatlakozott hozzánk, és szeretik a dalainkat. A legjobb érzés előadóként azt látni, hogy a tizenévesektől az idősekig minden korosztály ott tombol, és egy emberként énekelik a slágereinket a fellépéseinken – mesélte boldogan a telt házas koncert után Ákos, aki úgy véli, 20 év múlva is a színpadon áll majd.

Kapcsolódó Cikkek

 • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

  A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

  Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.