2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Dögös fotókon pózol Lola

Mi kell egy dögös nyári képsorozathoz? Napsütés, medence és persze egy szexi modell, aki esetünkben nem más, mint Lola.

A 28 éves énekesnő a Hajdúnánási fürdő arca lett idén, ahol igazán gyönyörű fürdőruhás képek készültek róla. Dögösen pózol a rózsaszínű úszógumin és sütteti tökéletesen kidolgozott testét. A ringatózás után pedig gőzerővel készül zenekarával, hogy hosszú idő után újra önálló élő koncertet adjon, ezúttal az A38 Hajón július 19-én.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.