EUR: 310,68 Ft
CHF: 259,46 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb Salgótarján

Drogkereskedőt fogtak megyénkben

Drogkereskedőt fogtak el Nógrád megyében. A 30 éves hugyagi férfi szervezetszerű rendszerben dolgozott, és továbbértékesítésre adta el a kábítószert – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a nyomozás jelenlegi adatai alapján L. Balázs egy új pszichoaktív anyag, illetve kábítószernek minősülő anyagok beszerzésére és továbbértékesítésére létrehozott szervezetszerű rendszerben működött közre.


A megalapozott gyanú alapján a férfi 2016-ban és 2017-ben három férfinak adott el 142,94 gramm fehér színű port, 644,15 gramm sárgásfehér színű kristályos port, valamint 49,61 gramm zöldesbarna színű kristályos anyagot másfél millió forintért.

A férfit a rendőrök őrizetbe vették

A szóvivő közölte: L. Balázst kedden, a lakásán fogták el. A lakóhelyén és az ahhoz tartozó melléképületekben új pszichoaktív anyag előállításához szükséges tárgyakat és kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le. Ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytatnak eljárást. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.