EUR: 323,11 Ft
CHF: 283,21 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Salgótarján

Drogkereskedőt fogtak megyénkben

Drogkereskedőt fogtak el Nógrád megyében. A 30 éves hugyagi férfi szervezetszerű rendszerben dolgozott, és továbbértékesítésre adta el a kábítószert – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a nyomozás jelenlegi adatai alapján L. Balázs egy új pszichoaktív anyag, illetve kábítószernek minősülő anyagok beszerzésére és továbbértékesítésére létrehozott szervezetszerű rendszerben működött közre.


A megalapozott gyanú alapján a férfi 2016-ban és 2017-ben három férfinak adott el 142,94 gramm fehér színű port, 644,15 gramm sárgásfehér színű kristályos port, valamint 49,61 gramm zöldesbarna színű kristályos anyagot másfél millió forintért.

A férfit a rendőrök őrizetbe vették

A szóvivő közölte: L. Balázst kedden, a lakásán fogták el. A lakóhelyén és az ahhoz tartozó melléképületekben új pszichoaktív anyag előállításához szükséges tárgyakat és kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le. Ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytatnak eljárást. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.