2018. július 16., hétfő
Valter

Egyéb Salgótarján

Drogkereskedőt fogtak megyénkben

Drogkereskedőt fogtak el Nógrád megyében. A 30 éves hugyagi férfi szervezetszerű rendszerben dolgozott, és továbbértékesítésre adta el a kábítószert – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a nyomozás jelenlegi adatai alapján L. Balázs egy új pszichoaktív anyag, illetve kábítószernek minősülő anyagok beszerzésére és továbbértékesítésére létrehozott szervezetszerű rendszerben működött közre.


A megalapozott gyanú alapján a férfi 2016-ban és 2017-ben három férfinak adott el 142,94 gramm fehér színű port, 644,15 gramm sárgásfehér színű kristályos port, valamint 49,61 gramm zöldesbarna színű kristályos anyagot másfél millió forintért.

A férfit a rendőrök őrizetbe vették

A szóvivő közölte: L. Balázst kedden, a lakásán fogták el. A lakóhelyén és az ahhoz tartozó melléképületekben új pszichoaktív anyag előállításához szükséges tárgyakat és kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le. Ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytatnak eljárást. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Rosszul használják a parkolókat a Ligetsoron

  Egy év után befejeződött a Ligetsor felújítása. Az útszakaszon a teljes pályaszerkezetet cserélni kellett, az út alatt fekvő hatalmas, közel száz éves víznyomócsővel együtt.

 • Nagy értékek a kiskertekben

  Nagy értékek a kiskertekben

  Gyümölcstermesztés iránt érdeklődőknek tartottak nyílt napot a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Gyümölcstermesztési Kutatóintézetében, Érden, az Elvira majorban.

 • Két napig szólt az opera Perkupán

  Két napig szólt az opera Perkupán

  Egy elszármazott művész lokálpatriótaként segítette faluját abban, hogy nem mindennapi kulturális eseménnyel hívják fel a figyelmet a településre.