EUR: 318,32 Ft
CHF: 279,90 Ft
2019. február 17., vasárnap
Donát

Külföld

Durva adatok! Tíz migránsból csak három menekült

Kiderült, nem háború elől menekült el a legtöbb migráns, hanem inkább gazdasági bevándorlókról beszélhetünk.

Készült ugyanis egy felmérés az menekültügyi főbiztosa megbízásából, aminek a kapcsán már az ENSZ is kimondja: a legtöbb migráns voltaképpen gazdasági bevándorló, és egyáltalán nem háború elől menekül – számol be róla a 888.hu.

Az aggasztó adatok között szerepel például az, hogy a migráció legnagyobb forrása Líbia: az ország ugyanis 2011 óta instabil, emiatt vállalkoznak több százezren arra, hogy Európába vándoroljanak azt remélve, hogy itt munkát kaphatnak – olvasható a lapban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szexuális visszaélései miatt kitaszították az érseket

    Szexuális visszaélései miatt kitaszították az érseket

    Szexuális visszaélései miatt egy vatikáni fegyelmi bizottság kitaszította a papi rendből Theodore McCarrick volt washingtoni érseket, az amerikai katolikus egyház egyik volt vezetőjét, akit még tavaly is a legbefolyásosabbak között tartottak számon – közölték szombaton hivatalosan a Szentszéknél.

  • Csődeljárást kért maga ellen a Flybmi brit légitársaság

    Csődeljárást kért maga ellen a Flybmi brit légitársaság

    Csődeljárást kezdeményezett maga ellen a British Midland Regional, vagyis Flybmi néven ismert brit légitársaság, és azonnali hatállyal törölte járatait – jelentette be a cég szombat este a honlapján, részben a Nagy-Britannia uniós kiválása (Brexit) körüli bizonytalanságot okolva a kényszerű döntésért.