EUR: 304,76 Ft
CHF: 273,00 Ft
2017. július 26., szerda
Anna, Anikó

Külföld

Fegyverrel őrjöngött a pap

Durván túlreagált egy előzést, ami miatt fegyvert is ragadott egy pap Észak-Kaliforniában. A 35 éves atya egy sofőrre szegezte pisztolyát, akinek mindössze annyi volt a bűne, hogy a féktávolságon jóval beljebb közelítette meg a pap kocsiját.

William Rain Adams járművét hátulról egy teherautó centikre közelítette meg, ami miatt a pap annyira dühbe jött, hogy egy félautomatát rántott elő, amit a sofőr felé irányított.

A papot nem sokkal később letartóztatták, ami után kétséges, hogy továbbra is türelemre inthetné a híveit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

  Prága szerint a kvótarendszer működésképtelen

  A cseh kormány ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a kvótarendszer működésképtelen – ezekkel a szavakkal reagált Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök szerdán arra, hogy az Európai Bizottság újabb szakaszba léptette az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt júniusban Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást.

 • 2019-ben érkezik a Wonder Woman folytatása

  2019-ben érkezik a Wonder Woman folytatása

  Diana, az amazonok hercegnője karácsonyi ajándékot hoz a közönségnek 2019-ben: a Warner Bros. filmstúdió bejelentette, hogy a Wonder Woman folytatása két és fél év múlva debütál a mozikban – számolt be róla a Deadline.

 • Varsó visszautasítja a brüsszeli “zsarolást”

  Varsó visszautasítja a brüsszeli “zsarolást”

  Varsó nem fogadja el “az uniós hivatalnokok semmiféle zsarolását”, különösen ha nem tényeken alapszik – jelentette ki az Európai Bizottság bejelentéseire reagálva szerdán Rafal Bochenek, a lengyel kormány szóvivője.