EUR: 311,04 Ft
CHF: 265,78 Ft
2018. március 18., vasárnap
Sándor, Ede

Egyéb XVIII.kerület

Egyházi programok a nyáron

Az önkormányzat támogatásával idén nyáron is szerveznek nyári táborokat a felekezetek azoknak a fiataloknak és családoknak, akik a vakáció alatt együtt szeretnék tölteni a szabadidejüket.

Sok közösségformáló program vár a családokra a táborok során (fotó: bp18.hu)

Az evangélikus gyülekezet másodszor szervezett gyermektábort, amely a héten ért véget. A központi téma a csoda volt, az 5 és 12 év közötti gyerekek egyebek mellett a bibliai történetekkel ismerkedhettek meg. A pestszentimrei Szent Imre-templom közössége július 22. és 28. között az érsekvadkerti hittantáborba várja az alsós és felsős diákokat. Érdekesség, hogy a felsősök portyázással, gyalog érkeznek a tábor helyszínére.
A baptisták Habánok öröme címmel rendeznek közösségi és családi napokat augusztus 21-től 27-ig a gyülekezet Nemes utcai imaházában és udvarán. A programok között lesz koncert, hangszerválasztó foglalkozás, kreatív írásműhely, kiállítás, sakk, óvodásfoglalkoztató, angol nyelvű gyerekfoglalkozás, továbbá lesznek előadások a meteorológiáról, a habán orvoslásról és a reformációról is.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Francia rekorder darab a csabai színpadon

    Igazi világsiker premierjére készül a Békéscsabai Jókai Színház társulata. Bár a darabot csak április 6-tól láthatja a közönség, Seregi Zoltán színházigazgató már az évad kezdetekor ezt az előadást jelölte meg a talán legjobban várt alkotásként.

  • Kisdiákok nagy szavalása

    Kisdiákok nagy szavalása

    Harmincöt gyermek mérettette meg magát a kistérségi versmondóversenyen, amelyet már több éve a hódmezővásárhelyi Liszt Ferenc Ének-zenei Általános Iskola szervez meg.