EUR: 308,79 Ft
CHF: 266,69 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XVIII.kerület

Egyházi programok a nyáron

Az önkormányzat támogatásával idén nyáron is szerveznek nyári táborokat a felekezetek azoknak a fiataloknak és családoknak, akik a vakáció alatt együtt szeretnék tölteni a szabadidejüket.

Sok közösségformáló program vár a családokra a táborok során (fotó: bp18.hu)

Az evangélikus gyülekezet másodszor szervezett gyermektábort, amely a héten ért véget. A központi téma a csoda volt, az 5 és 12 év közötti gyerekek egyebek mellett a bibliai történetekkel ismerkedhettek meg. A pestszentimrei Szent Imre-templom közössége július 22. és 28. között az érsekvadkerti hittantáborba várja az alsós és felsős diákokat. Érdekesség, hogy a felsősök portyázással, gyalog érkeznek a tábor helyszínére.
A baptisták Habánok öröme címmel rendeznek közösségi és családi napokat augusztus 21-től 27-ig a gyülekezet Nemes utcai imaházában és udvarán. A programok között lesz koncert, hangszerválasztó foglalkozás, kreatív írásműhely, kiállítás, sakk, óvodásfoglalkoztató, angol nyelvű gyerekfoglalkozás, továbbá lesznek előadások a meteorológiáról, a habán orvoslásról és a reformációról is.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.