EUR: 310,77 Ft
CHF: 259,54 Ft
2018. április 23., hétfő
Béla

Belföld

Egyre többen ismerik fel a migráció veszélyét

Egyre több politikus és ország ismeri fel az illegális bevándorlás veszélyeit, változtat álláspontján – emelte ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.

Bakondi György hangsúlyozta: a magyar kormány továbbra is mindent megtesz Magyarország és a magyar emberek biztonsága érdekében. A nemzetközi fórumokon is minden lépésével azon van, hogy a döntéshozókat meggyőzze a magyar álláspontról.

A belbiztonsági főtanácsadó elmondta: nincs olyan nap, hogy ne próbálkoznának embercsempészek, illegális bevándorlók az ország határainál.

A román határőrizeti szervek is egyre több ilyen esettel találkoznak – tette hozzá.

A határokon nagy számban találnak járművekben megbúvó embereket. Az egyik legutóbb feltartóztatott kamionban 93 ember próbált bejutni az az egyik határátelőhelyen – mondta Bakondi György.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Mindenhol nyert volna a Fidesz

  Az ellenzék nem magában, hanem egyebek mellett a választási rendszerben keresi hatalmas vereségük okát. Pedig nincs olyan ország, amely választási rendszerével nem a Fidesz kormányozna.

 • Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Szabadon járhat Budapesten Gyárfás

  Már tavaly októberben megkapta Gyárfás Tamástól a Fenyő-gyilkosság felbujtójához elvezető bizonyítékot I. Sándor főügyész, mégsem tett semmit.

 • Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Pénzt ad Brüsszel Sorosnak

  Újabb pofont kapott Magyarország Soros Györgytől és bandájától. Múlt hét hétfőn járt Brüsszelben a pénzügyi spekuláns és láss csodát, csütörtökön már meg is szavazták Strasbourgban a hazánk destabilizálását segítő civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést.

 • Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Orbán Viktor: Nem fogadják el az eredményt

  Soros György pénzügyi spekuláns körei rossz lóra tettek, és most éppen bukóban vannak – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a parlamenti választás eredményét kommentálva.