2017. november 24., péntek
Emma

Egyéb Hódmezővásárhely

Elrajtolt a Summer Street!

Hódmezővásárhely szívében, a Dr. Rapcsák András sétálóutcán július elején kezdetét vette a Summer Street elnevezésű programsorozat, amelynek egyik fő attrakciója az ún. focibiliárd. A megnyitót követően azonnal birtokba vették a lelkes játékosok a két pályát.

A focibiliárd tulajdonképpen a pool biliárdot modellezi csak mindezt lábbal és focilabdákkal kell végrehajtani.

A Summer Street részeként a Rádió 7 egy hónapon keresztül a délutáni Kívánságműsorát a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt felállított szabadtéri stúdióból sugározza. Emellett számos program teszi teljessé a nyári promenád életérzést.


Hétfőtől szombatig egész júliusban a BFMK elől jelentkezik élőben a Rádió 7 Kívánságműsora. A képen: Oláh Bence, Fazekas Gábor, Szabó Viktor és Szeri Csaba.

Minden nap egy kicsit más összeállításban szemezgethetünk a kínálatból.

Az arcfestés az egyik legnépszerűbb program a gyerekek körében.

Karikaturista, lufibohóc, erőemelő-bemutató, bábelőadás, arcfestés, sünisimogatás – csak néhány a rengeteg program közül.


Július 3-án a focibiliárd pályát Hegedűs Zoltán alpolgármester, Bagi Mátyás funkcionális tréner, Rókus Ákos, a VTV vezetője és Herczeg Sándor, a Rádió 7 munkatársa avatta fel.

Az esemény hivatalos megnyitóján Hegedűs Zoltán, Hódmezővásárhely alpolgármestere és Bagi Mátyás funkcionális tréner mérte össze tudását Herczeg Sándorral, a Rádió 7 munkatársával, akinek csapattársa Rókus Ákos a VTV vezetője volt a focibiliárdban.

Gyermekkacajjal telik meg napról napra a sétálóutca.

Az első mérkőzés után profi focisták is kipróbálták a játékot, ami nemcsak technikát igényel, hanem teljesen új irányból kell megközelíteni a labda elrúgását, elhelyezését is. Azóta pedig már folyamatosan zajlanak a küzdelmek a zöld szőnyegen.

Nyári hangulat, zene, sport és jókedv – egészen július végéig a Summer Streeten.

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ előtt mediterrán hangulat és színes programok várják egészen július végéig az érdeklődőket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Szijjártó: Kijevnek eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

  Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben pénteken, az EU-tagországok és keleti partnerországaik állam- és kormányfői találkozóját követően.

 • Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Vigyázat! Ezért veszélyes sokat ülni!

  Komoly veszélye van annak, hogy túl sokat ülünk, keveset mozgunk, ráadásul táplálkozásunk is gyakran egysíkú. Ezt az életmódot azonban egyre kevésbé bírja a testünk, állatja a szakértő, aki szerint ez is lehet az oka, hogy egyre több a mozgásszervi megbetegedés, a szív- és keringési rendellenesség, az anyagcserezavar.

 • Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  Tudta? A légszennyezés károsítja a sperma minőségét

  A légszennyezés, különösen a levegőben lévő szállópor rosszabb minőségű férfi ivarsejteket eredményez az Occupational and Environmental Medicine tudományos folyóirat szerdán megjelent számában közzétett tanulmány szerint.