2018. április 26., csütörtök
Ervin

Extra

Erdei Zsolt még nem viheti haza kisfiát

Erdei Zsolt kislánya, Gréti szintén koraszülöttként jött a világra (Fotó: Máté Krisztián)

Erdei Zsolt a Ripostnak elárulta, kisfia, Vilmoska még mindig nem hagyhatja el a kórházat, mert nem tud önállóan enni.

A kicsi ugyan a születése óta 900 grammal gyarapodott, de még nem érte el a 2800 grammos súlyt, amivel biztonságban elhagyhatnák vele a kórházat.


– Meg kell várni, hogy a fiam képes legyen önállóan táplálkozni, igaz, már most is szopizik és mellette még tápszert is kap, de néha egy-egy etetés sok időt vesz igénybe, megesik, hogy elfárad közben és segítségre szorul – mondta Zsolt a lapnak.

Az exökölvívó kisfia, Vilmoska május közepén 1480 grammal, hét hónapra jött a világra. Az első egy hónapban az intenzíven ápolták, lélegeztetőgépre szorult.

Nemrég azonban már átszállították egy másik kórházba, ahol erősödnie és gyarapodnia kell a kicsinek.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Caramel Istentől kér erőt Szofi gyógyulásáért

  Nemrég megműtötték Caramel kislányát, Szofit. A három és fél éves picinél leukémiát diagnosztizáltak, és egy úgynevezett portot kapott, amelyen keresztül hatékonyabban tudják adagolni a kemoterápiás gyógyszereket.

 • Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

  Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még mindenképp élnie kell.

 • Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Válaszokat akar az elhunyt Avicii családja

  Az előző héten elhunyt Avicii halálának okát immár a családja próbálja kideríteni a közel-keleti Oman fővárosában. A DJ testvére, David Bergling egy szállodai szobát is kivett Maszkatban, csupán tizenöt percre attól a helyszíntől, ahol az ismert svéd zenész holttestét megtalálták.