EUR: 317,95 Ft
CHF: 280,29 Ft
2019. február 18., hétfő
Bernadett

Extra

Erdei Zsoltot a legrosszabbra készítették fel az orvosok

Reményeik szerint pár nap és végre otthon lesz Erdei Zsolt kisfia, aki május közepén 1480 grammal, hét hónapra jött a világra. A bokszoló elmesélte, hogy az orvosok mindig a legrosszabb lehetőséget mondják, hogy felkészítsék a szülőket minden lehetőségre.

Madár a elmesélte, Vilike súlya szépen gyarapszik, és már önállóan tud enni, úgyhogy remélhetőleg hamarosan hazaviheti a kórházból. Arról is beszélt, nem akasztják meg a nehézségek, mindent megold, és őszintén vallott arról is, milyen hatással van a párjával való kapcsolatára kisfiuk állapota.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushka lábai előtt hever New York

    Nanushka lábai előtt hever New York

    Tarolt a New York-i Fashion Weeken Sándor Szandra azaz Nanushka. A Ripost beszámolója szerint a magyar tervező olyan bemutatót tartott, amit a nemzetközi divatlapok szakírói is csak szájtátva lestek.

  • Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Kevin viheti a gyűrűt Cookyék esküvőjén

    Két és fél év után eljegyezte 27 évvel fiatalabb kedvesét Cooky, kisfiuk Kevin is segített az apukájának. A rádiós 22 éves menyasszonya, Debi örömmel mesélt a Lokálnak a Valentin-napi lánykérésről, a jövő nyári esküvőről, és arról, hogy hogyan viseli második terhességét.