EUR: 324,09 Ft
CHF: 282,92 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Belföld

Fidesz: Mennyi jutott Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából az MSZP-hez?

A Fidesz szerint, ha az MSZP átláthatóbbá szeretné tenni a kampányfinanszírozást, akkor válaszolnia kell arra a kérdésre, hogy mennyi pénz jutott a párt kasszájába Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából.

A nagyobbik kormánypárt ezt Nyakó István, az MSZP sajtófőnökének szerdai nyilatkozatára reagálva közölte az MTI-vel. Az ellenzéki politikus korábban azt mondta, a Fidesz választási csalást követett el 2010-es plakátkampányával és az ellenzéki párt tudni szeretné, melyik fideszes vezető hagyta azt jóvá.


A Fidesz reagálásában azt írta, a szocialistáknál igazán nagy lehet a kétségbeesés, ha még most is 2010-es választás eredményével “barátkoznak”. Hozzátették: ha átláthatóbbá szeretnék tenni a kampányfinanszírozást, akkor válaszoljanak arra, mennyi pénz jutott a párt kasszájába a Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából, a 4-es metró beruházásából és Soros György támogatásából. “Vajon Simicska az MSZP-nek is ígért fillérekért plakáthelyeket?!” – tette fel a kérdést a Fidesz közleményében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Gázolt a HÉV a Gubacsi hídnál

  Gázolt a HÉV a Gubacsi hídnál

  Gázolt a HÉV hétfő reggel a főváros XX. kerületében, a baleset sérültje a helyszínen meghalt – közölte a katasztrófavédelem.

 • Baleset az M3-as autópályán

  Baleset az M3-as autópályán

  Baleset miatt lezárták hétfő reggel az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalát Bag közelében – közölte a katasztrófavédelem.

 • Megduplázódott a lakásépítések száma

  Megduplázódott a lakásépítések száma

  Az elmúlt három évben megduplázódott a lakásépítések száma Magyarországon, az 5 százalékos kedvezményes lakásáfa teljesen átalakította az építkezések ütemét – mondta az ingatlan.