EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Fidesz: Mennyi jutott Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából az MSZP-hez?

A Fidesz szerint, ha az MSZP átláthatóbbá szeretné tenni a kampányfinanszírozást, akkor válaszolnia kell arra a kérdésre, hogy mennyi pénz jutott a párt kasszájába Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából.

A nagyobbik kormánypárt ezt Nyakó István, az MSZP sajtófőnökének szerdai nyilatkozatára reagálva közölte az MTI-vel. Az ellenzéki politikus korábban azt mondta, a Fidesz választási csalást követett el 2010-es plakátkampányával és az ellenzéki párt tudni szeretné, melyik fideszes vezető hagyta azt jóvá.


A Fidesz reagálásában azt írta, a szocialistáknál igazán nagy lehet a kétségbeesés, ha még most is 2010-es választás eredményével “barátkoznak”. Hozzátették: ha átláthatóbbá szeretnék tenni a kampányfinanszírozást, akkor válaszoljanak arra, mennyi pénz jutott a párt kasszájába a Czeglédy Csaba ügyvéd 3 milliárdos áfacsalásából, a 4-es metró beruházásából és Soros György támogatásából. “Vajon Simicska az MSZP-nek is ígért fillérekért plakáthelyeket?!” – tette fel a kérdést a Fidesz közleményében.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.