EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Gesztesi Károly százmilliót adott a fiának

Az 54 éves színész több lábon áll, a színészkedés mellett több titkos és sikeres vállalkozást is működtet, így az sem okoz gondot, hogy legnagyobb fia, Gesztesi Máté filmjét százmillió forinttal támogassa. 

Gesztesi Károly színművész hosszú évek óta üzletemberként is tevékenykedik, de hogy milyen vállalkozásai vannak, azt a mai napig titok övezi. Egy budapesti szállodában van a székhelye, innen irányítja üzleti tevékenységét. A bizniszelés olyan jól megy, hogy a színésznek sikerült egy halom pénzt összegyűjtenie, így segíteni tudja fia karrierjét. Gesztesi Máté ugyanis új filmet forgat, amelyet édesapja menedzsel.


– Most kalapáltam össze százmillió forintot a fiam, Máté forgatókönyvére, amit ő írt. Ez a film az apa–fia kapcsolatról szól, és még Bereményi Géza is azt mondta, hogy nagyon jó az ötlet – mondta a Borsnak a színész, aki szerint jó érzéke van az üzlethez, ezért ilyen sikeres.

 

Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.