EUR: 317,39 Ft
CHF: 279,59 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Gesztesi Károly százmilliót adott a fiának

Az 54 éves színész több lábon áll, a színészkedés mellett több titkos és sikeres vállalkozást is működtet, így az sem okoz gondot, hogy legnagyobb fia, Gesztesi Máté filmjét százmillió forinttal támogassa. 

Gesztesi Károly színművész hosszú évek óta üzletemberként is tevékenykedik, de hogy milyen vállalkozásai vannak, azt a mai napig titok övezi. Egy budapesti szállodában van a székhelye, innen irányítja üzleti tevékenységét. A bizniszelés olyan jól megy, hogy a színésznek sikerült egy halom pénzt összegyűjtenie, így segíteni tudja fia karrierjét. Gesztesi Máté ugyanis új filmet forgat, amelyet édesapja menedzsel.


– Most kalapáltam össze százmillió forintot a fiam, Máté forgatókönyvére, amit ő írt. Ez a film az apa–fia kapcsolatról szól, és még Bereményi Géza is azt mondta, hogy nagyon jó az ötlet – mondta a Borsnak a színész, aki szerint jó érzéke van az üzlethez, ezért ilyen sikeres.

 

Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.