EUR: 325,41 Ft
CHF: 279,82 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Extra

Gesztesi Károly százmilliót adott a fiának

Az 54 éves színész több lábon áll, a színészkedés mellett több titkos és sikeres vállalkozást is működtet, így az sem okoz gondot, hogy legnagyobb fia, Gesztesi Máté filmjét százmillió forinttal támogassa. 

Gesztesi Károly színművész hosszú évek óta üzletemberként is tevékenykedik, de hogy milyen vállalkozásai vannak, azt a mai napig titok övezi. Egy budapesti szállodában van a székhelye, innen irányítja üzleti tevékenységét. A bizniszelés olyan jól megy, hogy a színésznek sikerült egy halom pénzt összegyűjtenie, így segíteni tudja fia karrierjét. Gesztesi Máté ugyanis új filmet forgat, amelyet édesapja menedzsel.


– Most kalapáltam össze százmillió forintot a fiam, Máté forgatókönyvére, amit ő írt. Ez a film az apa–fia kapcsolatról szól, és még Bereményi Géza is azt mondta, hogy nagyon jó az ötlet – mondta a Borsnak a színész, aki szerint jó érzéke van az üzlethez, ezért ilyen sikeres.

 

Gesztesi Károly Frizbi forgatás (Fotó: Máté Krisztián)

Kapcsolódó Cikkek

  • Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó: Félnek tőlem a lányok!

    Szentgyörgyi Rómeó személyi edzőként és már vízimentőként is segíti az emberek életét. Az aerobik világbajnok szingliként éli a mindennapjait, habár a Lokálnak elárulta: 43 évesen már szeretne családot alapítani és megtalálni azt a társat, aki mind külsőre, mind belsőre megfelel az elvárásainak.

  • Virág, az izmos bomba nő

    Virág, az izmos bomba nő

    Kiss Virág, hazánk egyik legjobb bikini fitnesz versenyzője, aki nemzetközi mezőnyben is rendre leteszi a névjegyét.