EUR: 304,40 Ft
CHF: 267,75 Ft
2017. augusztus 17., csütörtök
Jácint

Egyéb Nagykanizsa

Halálos sodródás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vádemelést javasol egy 19 éves tapolcai fiatal ellen, aki még március 15-én reggel okozója és elszenvedője volt egy balesetnek. Vonyarcvashegy felé hajtott teherautójával, amikor Balatongyörököt elhagyva a Peugeot lesodródott az útról és az oldalára borult. A vizsgálat azt állapította meg, hogy mindez azért történt, mert a sofőr figyelmetlen volt és rosszul választotta meg a sebességet. Ő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, utasa azonban a helyszínen életét vesztette. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást a napokban lezárta, s az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Tragikus borulás: a sofőr megúszta, utasa azonban a helyszínen meghalt (Fotó: ZMRFK)

Kapcsolódó Cikkek

  • Kenyér és hit

    Kenyér és hit

    Augusztus 20. nemcsak az államalapítás, de az új kenyér ünnepe is: az idei búza beérett, learatták és megsütik belőle az első kenyeret.

  • Nyaralásból a válogatottba

    Nyaralásból a válogatottba

    Csupán nemrégiben tértek vissza a nyári pihenésből a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapatának játékosai, akik a közös alapozó munkát végzik a napokban, ám néhányukra máris nagy feladatok várnak: öten meghívót kaptak a válogatott edzőtáborába.