EUR: 310,24 Ft
CHF: 258,68 Ft
2018. április 20., péntek
Tivadar

Egyéb Salgótarján

Hatalmas siker volt az első grillfesztivál!

A nézősereg és a szervezők nagy örömére az idő kegyeibe fogadta a Pilinyben első alkalommal megrendezett helyi Grillfesztivált.

A programok a csapatok érkezésével már reggel elkezdődtek, 11 órától pedig beindultak a színpadi produkciók is. Délben Lehoczki Szabolcs polgármester, Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, valamint a szervezők köszöntötték az egybegyűlteket. Ezután a Nógrád Operett Társulat adott koncertet, majd Postás Józsi következett.


A nap folyamán fellépett Molnár Orsi, továbbá Tabáni István okozott felejthetetlen pillanatokat a hölgyeknek. 16 órakor a sütőcsapatokat értékelte a zsűrizésre felkért Palóc Grillszövetség. A szoros versenyt a felvidékről érkezett társaság, a Mocskos Kismalac BBQ nyerte, megelőzve a Szécsényfelfalui Önkéntes Tűzoltókat, valamint a Karancskesziből érkezett Csűr-Héket. A legtöbb kóstolójegyet a helyi csapat, a Veni, Vidi, Vici gyűjtötte be, ezzel elhódítva a közönségdíjat. A „fair play” díját a Salgótarjáni Párducok Darts Club érdemelte ki.

A rendezvény ideje alatt a szervezők négyszer tartottak tombolahúzást, amelynek fődíját, ami egy görögországi nyaralás volt, este sorsolták ki. Ezt követte a Kerozin retró koncertje, amely valósággal felrobbantotta a helyszínt. A napot grillbúcsú és tűzijáték zárta.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

 • Hétvégén is marad a jó idő

  Hétvégén is marad a jó idő

  Helyenként eső, zápor, esetleg zivatar is lehet, de emellett sok lesz a napsütés, napközben többfelé 20-25 fokos maximumok várhatók – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek.