EUR: 311,54 Ft
CHF: 266,51 Ft
2018. március 22., csütörtök
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Hatvanmillióért megy a Big Brotherbe Cicciolina

A világ leghíresebb realityjébe, a Big Brother VIP olasz kiadásába kapott meghívást Ciccolina és fia, Ludwig. Hazánk legnagyobb pornócsillaga azt is elárulta, nyolc számjegyű elképzelési vannak a gázsijával kapcsolatban, amelynek részleteit a Lokállal osztotta meg először a 66 éves sztár.

Egy-két héttel ezelőtt még arról panaszkodott Cicciolina, hogy nagyon kevés felkérése van a nyárra, és életében először elvállalta egy szvingerparti háziasszonyi feladatait, amelyre 47 ezer ezer forintnyi euróért bárki ellátogathatott Rómában. A bevállalós felnőttfilmjeiről ismert sztárra azonban rámosolygott a szerencse, ugyanis meghívást kapott a világ legnépszerűbb reality show-jának olasz kiadásába, a Big Brother VIP-be. Cicciolina azt is elárulta lapunknak, hogy nagyon konkrét elképzelései vannak a gázsijával kapcsolatban.


– Voltam korábban egy angol realityben, amelynek The Farm volt a címe, és hetekig egy angol birtokon kellett élnem. Akkoriban átszámítva úgy 60 millió forintnyi eurót fizettek érte, és most sem szeretnék kevesebbért elmenni a Big Brother VIP-be. Nagyon jó tárgyalópartner vagyok, mert eddig mindig megkaptam azt az összeget, amit én ajánlottam – mesélte Husika, aki jelenleg is egyeztet a műsor producereivel a honoráriumáról, majd hozzátette: – A valóságshow nekem való műfaj és sajnálom, hogy Magyarországon mostanában nem hívnak ilyen műsorokba, pedig többeknek jeleztem már, hogy szívesen jönnék, de legtöbbször csak pornóra hívnak, arra meg már nem vagyok hajlandó, mivel végleg végeztem a felnőttfilmekkel.

Cicciolina – hivatalos nevén Staller Ilona – azonban nem egyedül vág neki a világszerte ismert játéknak, hanem fiával, a 24 esztendős Ludwiggal. A szerető anya elmondása szerint jót is tesz majd egyetlen gyermekének a szereplés, aki jelenleg komoly magánéleti válsággal küszködik.


Cicciolina fia, Ludwig is beköltözik a show-ba a mamájával


– Ludwig is szeretné egy kicsit megmutatni magát a világnak, mivel művészeti és filmes karrierre készül. Jót is tesz majd neki egy kis kiszakadás a mindennapokból, ugyanis sokéves szerelem után nemrégiben szakított a menyasszonyával, amitől nagyon maga alatt van. Vannak dolgok, amiket azonban nem vállaltunk, például a meztelenkedést. Ludwignak ez amúgy sem férne bele, de mivel ez egy családbarát műsor, amelyben Olaszország legismertebb sztárjai szerepelnek, ezért itt minden intim testrészt kitakarnak a műsorkészítők. A bentlakóknak azonban egy kis meglepetéssel készülök: mivel imádok főzni, egy jó magyar gulyást fogok nekik készíteni az első este.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  Nagy Feró: Még mindig jó vagyok az ágyban

  A hetvenkét éves rockzenész korát meghazudtolóan aktív életet él. Az orvosok már évekkel ezelőtt pihenőre küldték, ám Feró hajthatatlan, és élete végéig a színpadon akar állni.

 • Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Sokkolta Kóbort, hogy ismét nagypapa lesz

  Lapunk alig több mint egy hónappal ezelőtt számolt be Kóbor János első unokájáról, Elzáról. Most ismét nagy az öröm a családban, ugyanis kiderült, hogy máris úton van a második, immáron vér szerinti unoka.

 • Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Extrém divatra szavaznak a sztárok tavasszal

  Alig várjuk a tavaszt, hogy végre megszabaduljunk a télikabáttól. Így vannak ezzel a legismertebb sztárok is, akik megmutatják, hogy idén újra hódítanak a feltűnő színek, formák, és visszatérnek a régi kedvenc kiegészítők is.