EUR: 304,14 Ft
CHF: 267,75 Ft
2017. augusztus 17., csütörtök
Jácint

Extra

Hatvanmillióért megy a Big Brotherbe Cicciolina

A világ leghíresebb realityjébe, a Big Brother VIP olasz kiadásába kapott meghívást Ciccolina és fia, Ludwig. Hazánk legnagyobb pornócsillaga azt is elárulta, nyolc számjegyű elképzelési vannak a gázsijával kapcsolatban, amelynek részleteit a Lokállal osztotta meg először a 66 éves sztár.

Egy-két héttel ezelőtt még arról panaszkodott Cicciolina, hogy nagyon kevés felkérése van a nyárra, és életében először elvállalta egy szvingerparti háziasszonyi feladatait, amelyre 47 ezer ezer forintnyi euróért bárki ellátogathatott Rómában. A bevállalós felnőttfilmjeiről ismert sztárra azonban rámosolygott a szerencse, ugyanis meghívást kapott a világ legnépszerűbb reality show-jának olasz kiadásába, a Big Brother VIP-be. Cicciolina azt is elárulta lapunknak, hogy nagyon konkrét elképzelései vannak a gázsijával kapcsolatban.

– Voltam korábban egy angol realityben, amelynek The Farm volt a címe, és hetekig egy angol birtokon kellett élnem. Akkoriban átszámítva úgy 60 millió forintnyi eurót fizettek érte, és most sem szeretnék kevesebbért elmenni a Big Brother VIP-be. Nagyon jó tárgyalópartner vagyok, mert eddig mindig megkaptam azt az összeget, amit én ajánlottam – mesélte Husika, aki jelenleg is egyeztet a műsor producereivel a honoráriumáról, majd hozzátette: – A valóságshow nekem való műfaj és sajnálom, hogy Magyarországon mostanában nem hívnak ilyen műsorokba, pedig többeknek jeleztem már, hogy szívesen jönnék, de legtöbbször csak pornóra hívnak, arra meg már nem vagyok hajlandó, mivel végleg végeztem a felnőttfilmekkel.

Cicciolina – hivatalos nevén Staller Ilona – azonban nem egyedül vág neki a világszerte ismert játéknak, hanem fiával, a 24 esztendős Ludwiggal. A szerető anya elmondása szerint jót is tesz majd egyetlen gyermekének a szereplés, aki jelenleg komoly magánéleti válsággal küszködik.

Cicciolina fia, Ludwig is beköltözik a show-ba a mamájával


– Ludwig is szeretné egy kicsit megmutatni magát a világnak, mivel művészeti és filmes karrierre készül. Jót is tesz majd neki egy kis kiszakadás a mindennapokból, ugyanis sokéves szerelem után nemrégiben szakított a menyasszonyával, amitől nagyon maga alatt van. Vannak dolgok, amiket azonban nem vállaltunk, például a meztelenkedést. Ludwignak ez amúgy sem férne bele, de mivel ez egy családbarát műsor, amelyben Olaszország legismertebb sztárjai szerepelnek, ezért itt minden intim testrészt kitakarnak a műsorkészítők. A bentlakóknak azonban egy kis meglepetéssel készülök: mivel imádok főzni, egy jó magyar gulyást fogok nekik készíteni az első este.

Kapcsolódó Cikkek

 • Börtönbe küldenék a sztárok is az állatkínzókat

  Börtönbe küldenék a sztárok is az állatkínzókat

  Megnyúzott macska, megkínzott kutya – az utóbbi időben egyre gyakoribbá váltak az állatokkal szembeni erőszakos cselekmények, ami ellen fel kell lépni. Tóth Vera, Peller Károly, Görbe Nóra és Cseh Laci is hasonlóan gondolja.

 • Koko: Nem korai, hogy nyolc hónap után megkértem Kata kezét

  Koko: Nem korai, hogy nyolc hónap után megkértem Kata kezét

  Nyolc együtt töltött hónap után megkérte maratoni futó kedvese, Katalin kezét Kovács „Koko” István. Az olimpiai bajnok bokszoló különleges alkalmat talált a lánykérésre: egy 226 kilométeres, embert próbáló hosszútávú triatlon bajnokság teljesítése után húzta párja ujjára a gyűrűt.

 • Mentő vitte el a forgatásról Vajna Timit

  Mentő vitte el a forgatásról Vajna Timit

  Orvosi segítségre volt szüksége Vajna Timeának a Pappa pia című film forgatásán. Timi a nyár legnagyobb sikerének ígérkező zenés filmben egy jetski-s lányt alakít, azonban a jeleneteit magas lázzal és hörghurutgyulladással kellett felvennie.

 • Újra menyasszony Dér Heni

  Újra menyasszony Dér Heni

  Decemberben visszahúzta a gyűrűt egymás ujjára Dér Heni és Vincze Gábor labdarúgó, de az esküvő és a babaprojekt még várat magára.