2018. január 19., péntek
Sára, Márió

Extra

Hatvanmillióért megy a Big Brotherbe Cicciolina

A világ leghíresebb realityjébe, a Big Brother VIP olasz kiadásába kapott meghívást Ciccolina és fia, Ludwig. Hazánk legnagyobb pornócsillaga azt is elárulta, nyolc számjegyű elképzelési vannak a gázsijával kapcsolatban, amelynek részleteit a Lokállal osztotta meg először a 66 éves sztár.

Egy-két héttel ezelőtt még arról panaszkodott Cicciolina, hogy nagyon kevés felkérése van a nyárra, és életében először elvállalta egy szvingerparti háziasszonyi feladatait, amelyre 47 ezer ezer forintnyi euróért bárki ellátogathatott Rómában. A bevállalós felnőttfilmjeiről ismert sztárra azonban rámosolygott a szerencse, ugyanis meghívást kapott a világ legnépszerűbb reality show-jának olasz kiadásába, a Big Brother VIP-be. Cicciolina azt is elárulta lapunknak, hogy nagyon konkrét elképzelései vannak a gázsijával kapcsolatban.


– Voltam korábban egy angol realityben, amelynek The Farm volt a címe, és hetekig egy angol birtokon kellett élnem. Akkoriban átszámítva úgy 60 millió forintnyi eurót fizettek érte, és most sem szeretnék kevesebbért elmenni a Big Brother VIP-be. Nagyon jó tárgyalópartner vagyok, mert eddig mindig megkaptam azt az összeget, amit én ajánlottam – mesélte Husika, aki jelenleg is egyeztet a műsor producereivel a honoráriumáról, majd hozzátette: – A valóságshow nekem való műfaj és sajnálom, hogy Magyarországon mostanában nem hívnak ilyen műsorokba, pedig többeknek jeleztem már, hogy szívesen jönnék, de legtöbbször csak pornóra hívnak, arra meg már nem vagyok hajlandó, mivel végleg végeztem a felnőttfilmekkel.

Cicciolina – hivatalos nevén Staller Ilona – azonban nem egyedül vág neki a világszerte ismert játéknak, hanem fiával, a 24 esztendős Ludwiggal. A szerető anya elmondása szerint jót is tesz majd egyetlen gyermekének a szereplés, aki jelenleg komoly magánéleti válsággal küszködik.


Cicciolina fia, Ludwig is beköltözik a show-ba a mamájával


– Ludwig is szeretné egy kicsit megmutatni magát a világnak, mivel művészeti és filmes karrierre készül. Jót is tesz majd neki egy kis kiszakadás a mindennapokból, ugyanis sokéves szerelem után nemrégiben szakított a menyasszonyával, amitől nagyon maga alatt van. Vannak dolgok, amiket azonban nem vállaltunk, például a meztelenkedést. Ludwignak ez amúgy sem férne bele, de mivel ez egy családbarát műsor, amelyben Olaszország legismertebb sztárjai szerepelnek, ezért itt minden intim testrészt kitakarnak a műsorkészítők. A bentlakóknak azonban egy kis meglepetéssel készülök: mivel imádok főzni, egy jó magyar gulyást fogok nekik készíteni az első este.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szexért ad interjút Hujber

  Szexért ad interjút Hujber

  Hujber Ferenc újra bombát robbantott: A színész kijelentette, hogy csak olyan nőnek ad interjút, aki lefekszik vele.

 • Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Hamarabb érkezhet Cooky kisfia

  Cooky és párja, Debóra boldogabbak, mint valaha, hisz napokon belül megszületik első közös gyermekük, akit Kevinnek fognak hívni. A rádiósmár nagyon izgatott az apás szülés miatt, pláne hogy kiderült: a vártnál hamarabb érkezik a baba.

 • Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Mészáros Márta tragédiája – tízévesen már árva volt

  Megrendítő titkait osztotta meg a közelmúltban Mészáros Márta. A világszerte ismert rendezőnő gyerekkorát leírhatatlan tragédiák övezték: a mindennapos éhínség és betegségek mellett a szülei is életüket vesztették a szovjet rémuralom alatt.