EUR: 316,68 Ft
CHF: 278,76 Ft
2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Hitlert és Vonát élteti a jobbikos tini

Hitlert élteti és a náci vezér után Vona Gábor a másik nagy kedvence annak a tinédzsernek, aki a pártelnök hívására belépett a Jobbik ifjúsági szervezetébe. A 17 éves lányról szóló megdöbbentő információkat egy olvasója küldte el a PestiSrácoknak.

Megdöbbentő olvasói levelet kapott a PestiSrácok.hu, amely szerint a kecskeméti Jobbik ifjúsági tagozatának egyik tagja, egy 17 éves lány harsány nemzetiszocialista nézeteket vall és Adolf Hitlert élteti. Szerinte a náci vezér mindent „jól tett”, hiszen egy tökéletes világot akart létrehozni.


– Na, Hitlerért is odavagyok. De Hitler után nekem Vona a második – írta egyik üzenetében a tini. A PestiSrácoknak ugyanis az informátor csatolta a fiatal lány több privát üzenetváltását és fotóját is. Miután a lap leellenőrizte a kapott információkat, és azok valósnak bizonyultak, mi is közreadjuk ezt a döbbenetes történetet.

– Imádom Hitlert! Jól tette, amit tett! Németország tényleg egy tökéletes ország, a német egy tökéletes ember. Hitler egy tökéletes világot akart létrehozni, amiben csak németek vannak – írta egy másik üzenetben az ifjú jobbikos hölgy, és ehhez hasonló, félelmetes sorokat még sok másiknak is. A lány politikai pályára készül, a közösségi portálon nyilvánosan megosztott fotókon büszkén pózol Vona Gábor pártelnök mellett.


A pártelnöknek tavaly novemberben vallotta meg szimpátiáját, és hogy követni kívánja az Országgyűlésbe is Vonát. – Egyszerűen imádlak! Imádom a beszédeidet, a stílusodat, az igyekezeted! Minden vágyam, hogy egyszer én is országgyűlési képviselő legyek – írta a lány, aki azonban nagyon reméli, hogy a pártelnök nem meleg.

Forrás: PestiSrácok

Vona Gábor válaszában fölajánlotta a tininek, hogy lépjen be a párt ifjúsági tagozatába, mert ott nagyon sok „értelmes fiatal” jobbikossal kerülhet kapcsolatba. A fiatal lány azóta aktív tagja a pártnak. A Jobbik sajtóosztálya a PestiSrácok megkeresésére bizonyítékokat kért, majd miután megkapta, már nem reagált.

Forrás: PestiSrácok

A párt korábbi botrányai

2015 márciusában Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő köpött bele a Duna-parti holokauszt-emlékmű egyik cipőjébe. Ágostont Tibort, a Jobbik debreceni önkormányzati képviselőjét tavaly ítélte el a bíróság holokauszttagadás miatt, mert a több millió ember kiirtását „holokamunak” nevezte. Júniusban pedig Zagyva György Gyula, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője keveredett antiszemita-botrányba, amiért lezsidózta Varga-Bíró Tamás zenészt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem túl jó a levegő Debrecenben

  Nem túl jó a levegő Debrecenben

  Kedden a riasztási, szerdán a tájékoztatási küszöbértéket haladta meg a szálló por légköri koncentrációja Debrecenben – közölte a városháza sajtószolgálata csütörtök reggel az MTI-vel.

 • Magyar-román kórházi együttműködés indul

  Magyar-román kórházi együttműködés indul

  Több mint 13 millió euróból (4,1 milliárd forintból) kezdődnek egészségügyi fejlesztések egy román-magyar uniós program segítségével a romániai Szatmár megye, valamint Szabolcs-Szatmár-Bereg megye három kórházában.

 • Ezekre költöttek a legtöbbet a magyarok

  Ezekre költöttek a legtöbbet a magyarok

  Élelmiszerre 1835 milliárd forintot költött tavaly a lakosság, háztartási vegyi árura és szépségápolási termékekre pedig 448 milliárdot, az előbbi 7, az utóbbi 8 százalékos növekedés az előző évhez képest; az élelmiszerek közül a hús, a sör és a sajt forgalma emelkedett ki – ismerteti a csütörtöki Világgazdaság a Nielsen adataira hivatkozva.