2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Ilyen cukik Pink gyerekei

Hihetetlenül aranyos fotók kerültek napvilágra Pinkről és családjáról, akik a minap New York utcáin sétálgattak.

2016 decemberében megszületett a háromszoros Grammy-díjas énekesnő és férje, Carey Hart második gyermeke, Jameson Moon Hart. A pici már hét hónapos, és a képeket elnézve szépen cseperedik, nővére, a hatéves Willow Sage Hart pedig rajong érte. Pinkék épp New York utcáit rótták, amikor lesifotósok kiszúrták és megörökítették a kis családot. Az énekesnő karján a kisbabájával, de önmagához hűen extrém frizurával, rockerbakancsban sétálgatott, motokrosszversenyző férje büszkén tolta a babakocsit, a vagány szülők között pedig tündéri, szőke kislányuk andalgott. A látvány nem volt mindennapi, a fotókon Hollywood egyik legcukibb és legidillibb famíliáját láthatjuk.


 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

  A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

  Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.