EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Ilyen cukik Pink gyerekei

Hihetetlenül aranyos fotók kerültek napvilágra Pinkről és családjáról, akik a minap New York utcáin sétálgattak.

2016 decemberében megszületett a háromszoros Grammy-díjas énekesnő és férje, Carey Hart második gyermeke, Jameson Moon Hart. A pici már hét hónapos, és a képeket elnézve szépen cseperedik, nővére, a hatéves Willow Sage Hart pedig rajong érte. Pinkék épp New York utcáit rótták, amikor lesifotósok kiszúrták és megörökítették a kis családot. Az énekesnő karján a kisbabájával, de önmagához hűen extrém frizurával, rockerbakancsban sétálgatott, motokrosszversenyző férje büszkén tolta a babakocsit, a vagány szülők között pedig tündéri, szőke kislányuk andalgott. A látvány nem volt mindennapi, a fotókon Hollywood egyik legcukibb és legidillibb famíliáját láthatjuk.


 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.