EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Belföld

Ilyet még nem látott! Így várta Egyiptom elnökét Orbán Viktor – Videó!

A Pesti Vigadóban tartott tanácskozást Orbán Viktor miniszterelnök a V4-kormányfők és az egyiptomi elnök kedden. Mint minden ilyen diplomáciai eseményen, úgy Budapesten is kiemelt biztonsági intézkedések mellett tartották meg a csúcstalálkozót.

Magyarország miniszterelnöke közösségi oldalán mutatta meg egy kisfilmben, hogyan fogadta Egyiptom elnökét.

A videóban látható egy a megszokottól kissé eltérő pillanat is. Orbán Viktor miközben a Pesti Vigadó előtt várakozott észre vette, hogy valami nem stimmel az úton.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    Új meteorvadász kamerarendszert építenek ki Magyarországon

    A lehulló meteorok pályájának kiszámítását és a becsapódó meteoritok megtalálását segíti az a kamerarendszer, amelynek első elemét a szakemberek március elején telepítik Mátraszentimre közelében, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont (CSFK) Konkoly-Thege Miklós Csillagászati Intézetének Piszkéstetői Obszervatóriumánál.

  • Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    Kormánybiztos: A legsürgetőbb feladat a közterületek rendbetétele a Budai Várnegyedben

    A legsürgetőbb feladat a közterületek, zöldfelületek, sétányok és utak rendbetétele a Budai Várnegyedben, aztán a folyamatban lévő beruházások befejezése – mondta Fodor Gergely, a várnegyed területén megvalósuló kormányzati beruházásokért felelős kormánybiztos a Mandinernek adott interjújában, amely szombaton jelent meg az internetes lapban.