EUR: 326,07 Ft
CHF: 280,57 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb III.kerület

Ingyenreggeli jár annak, aki teker

Rengeteg kerékpáros mozdult meg Óbudán, hogy részt vegyen a népszerű Bike & Breakfast – bringás reggelik Óbudán akcióban.

A minden hónap utolsó péntekén reggel 7-től induló közösségépítő programon egyszerre három vendéglátóhelyen kínálnak ingyen minőségi reggelit a biciklivel érkezőknek. Legutóbb a Fő téri Esernyős kávézó, a Cziniel cukrászda és az Araamu kávézó fogadta a regisztrált kerékpárosokat munkába menet reggel 7 és 9 óra között. Sokan családostól érkeztek, hiszen a szülőktől már a gyerekek is látják a jó példát.


Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.