2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb III.kerület

Ingyenreggeli jár annak, aki teker

Rengeteg kerékpáros mozdult meg Óbudán, hogy részt vegyen a népszerű Bike & Breakfast – bringás reggelik Óbudán akcióban.

A minden hónap utolsó péntekén reggel 7-től induló közösségépítő programon egyszerre három vendéglátóhelyen kínálnak ingyen minőségi reggelit a biciklivel érkezőknek. Legutóbb a Fő téri Esernyős kávézó, a Cziniel cukrászda és az Araamu kávézó fogadta a regisztrált kerékpárosokat munkába menet reggel 7 és 9 óra között. Sokan családostól érkeztek, hiszen a szülőktől már a gyerekek is látják a jó példát.


Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.