2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb Szekszárd

Ismét vásárolhatunk az áruházban

Gőzerővel folyik a városközpontban a (volt) Korzó áruház átalakítása.

A munkások a lapos tetejű nagycsarnok belsejét a padlótól az álmennyezetig teljesen szétverték, lebontották, közben lezajlott a tető szigetelése is. A városban már jó ideje elterjedt a hír – amit eleinte sokan kétkedve fogadtak –, hogy a francia Auchan cég nyit itt üzletet, amelynek néhány nagyáruháza már működik Magyarországon. Azóta megerősítették az információt. „Az Auchan Retail Magyarország célja, hogy az áruházak folyamatos fejlesztésével, új egységek nyitásával és új értékesítési csatornák kialakításával megfeleljen vásárlói igényeinek” – áll a társaság közleményében. A vállalat vezetése ennek megfelelően úgy döntött, hogy szupermarketet létesít Szekszárdon, a nyitás időpontját szeptemberre tervezik.

Sok-sok konténer bontott anyagot, törmeléket hordtak ki, szállítottak el
Fotó: Fazekas Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Szép szóval a vagányok ellen

    Szép szóval a vagányok ellen

    Sajnálatos, hogy az emberek sokszor nem tisztelik a természetet, annak közelségét, a környezeti szépségeket és a csendet. Azt a csendet, amely az állatoknak fontos, és azt a csendet, amely a kulturáltan túrázni, szabadban lenni kívánó embereknek is meghatározó, ha elmennek egy erdőbe vagy egy vízpartra.

  • Ünnepeljük együtt a Föld Napját!

    Ünnepeljük együtt a Föld Napját!

    A természet – és környezetvédelem egyik legnagyobb ünnepének adózunk ezen a héten, hiszen világszerte április 22-én tartják a Föld Napját és az ehhez kapcsolódó rendezvényeket.