EUR: 326,07 Ft
CHF: 280,57 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Szekszárd

Ismét vásárolhatunk az áruházban

Gőzerővel folyik a városközpontban a (volt) Korzó áruház átalakítása.

A munkások a lapos tetejű nagycsarnok belsejét a padlótól az álmennyezetig teljesen szétverték, lebontották, közben lezajlott a tető szigetelése is. A városban már jó ideje elterjedt a hír – amit eleinte sokan kétkedve fogadtak –, hogy a francia Auchan cég nyit itt üzletet, amelynek néhány nagyáruháza már működik Magyarországon. Azóta megerősítették az információt. „Az Auchan Retail Magyarország célja, hogy az áruházak folyamatos fejlesztésével, új egységek nyitásával és új értékesítési csatornák kialakításával megfeleljen vásárlói igényeinek” – áll a társaság közleményében. A vállalat vezetése ennek megfelelően úgy döntött, hogy szupermarketet létesít Szekszárdon, a nyitás időpontját szeptemberre tervezik.

Sok-sok konténer bontott anyagot, törmeléket hordtak ki, szállítottak el
Fotó: Fazekas Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.