2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb Szekszárd

Ismét vásárolhatunk az áruházban

Gőzerővel folyik a városközpontban a (volt) Korzó áruház átalakítása.

A munkások a lapos tetejű nagycsarnok belsejét a padlótól az álmennyezetig teljesen szétverték, lebontották, közben lezajlott a tető szigetelése is. A városban már jó ideje elterjedt a hír – amit eleinte sokan kétkedve fogadtak –, hogy a francia Auchan cég nyit itt üzletet, amelynek néhány nagyáruháza már működik Magyarországon. Azóta megerősítették az információt. „Az Auchan Retail Magyarország célja, hogy az áruházak folyamatos fejlesztésével, új egységek nyitásával és új értékesítési csatornák kialakításával megfeleljen vásárlói igényeinek” – áll a társaság közleményében. A vállalat vezetése ennek megfelelően úgy döntött, hogy szupermarketet létesít Szekszárdon, a nyitás időpontját szeptemberre tervezik.

Sok-sok konténer bontott anyagot, törmeléket hordtak ki, szállítottak el
Fotó: Fazekas Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.