EUR: 312,96 Ft
CHF: 261,31 Ft
2018. április 26., csütörtök
Ervin

Sport

Július végén már árulják a magyar válogatott mérkőzésére a jegyeket

Július végén, illetve augusztus elején kezdődik a belépők árusítása a magyar válogatott következő két hazai világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

A magyar csapat augusztus 31-én (20.45) fogadja Lettország legjobbjait, szeptember 3-án (20.45) pedig Portugália együttesét a Groupama Arénában, s a szövetség elnökségének korábbi döntése alapján a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek.


A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre – amint az az MLSZ honlapján olvasható – a belépők árusítása július 30-án kezdődik meg a Szurkolói Klub tagjai számára, akik pedig nem tagjai a klubnak, július 31-től vásárolhatják meg a jegyüket. A lettek elleni, augusztus 31-i találkozóra a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-tól vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től.

A jegyek szurkolói kártyával, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, továbbá személyesen közel 300 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Szurkolói kártya nélkül – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – két fővárosi és kilenc vidéki helyszínen lehet belépőket vásárolni – írja az mlsz.hu további részletekkel együtt.


A szövetség a honlapján jelzi, hogy azoknak a szurkolóknak, akik bérlettel rendelkeznek a válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ mindhárom hátralévő selejtezőre – a lettek és a portugálok elleni után a feröeriekkel vívandó októberire is – visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.

Ugyancsak emlékeztet rá, hogy azok a drukkerek, akik elutaztak Andorrába – ahol a válogatott 1-0-s történelmi vereséget szenvedett -, nem kell fizetniük jegyeikért a lettek és a portugálok elleni mérkőzésre. A Bernd Storck szövetségi kapitány által felajánlott belépőket legkésőbb augusztus 27-ig küldi meg az arra jogosultaknak az MLSZ jegyértékesítő partnere.

Kapcsolódó Cikkek

 • Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  Liu Shaolin Sándor: Elértük az álmunkat!

  A Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja tagjává fogadta a februári, phjongcshangi olimpián az első magyar téli ötkarikás aranyérmet szerző rövidpályás férfi gyorskorcsolyaváltó tagjait, Burján Csabát, Knoch Viktort, Liu Shaoangot és Liu Shaolin Sándort.

 • Courtois beperelte Wilmotsot

  Courtois beperelte Wilmotsot

  Pert indított a belga labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya, Marc Wilmots ellen a csapat kapusa, Thibaut Courtois és édesapja, Thierry.

 • Megénekelték Görbicz Anitát

  Megénekelték Görbicz Anitát

  Görbicz Anita visszavonulása megihlette egyik rajongóját, Nagy Edinát, azaz Nedint, aki élete első videóklipjét a válogatottnak nemrég búcsút intő kedvencéről készítette.