EUR: 325,97 Ft
CHF: 280,69 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb Dunaújváros

Kecskemét kerámiái az Intercisában

Válogatás a Nemzetközi Kerámia Stúdió gyűjteményéből címmel nyílt kiállítás az Intercisa Múzeumban. A dunaújvárosi intézmény a kecskeméti műhely csaknem harminc alkotásának ad otthont. 

A kecskeméti műhely a nemzetközi kortárs kerámiaművészet valóságos „olvasztótégelye”, hiszen alkotótáboraikba több országból érkeznek alkotók és alkotások: egyebek mellett holland és cseh művészek által készített kerámiák is megtalálhatók a gyűjteményükben.

Valamennyi kiállított darab kortárs művész alkotása

A kiállítás egy hat tárlatból álló sorozat negyedik tárlata a dunaújvárosi múzeumban. Az érdeklődők augusztus 24-ig tekinthetik meg a kiállított darabokat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.