EUR: 322,88 Ft
CHF: 285,50 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Belföld

Kedden csak kósza záporok zavarhatják meg a napsütést

Hétfő estére mindenütt csökken a felhőzet, és már csapadéknak is kicsi a valószínűsége.

A jobbára derült éjszakát követően kedden is többórás napsütésre, nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, de legfeljebb az északi megyékben alakulhat ki néhol futó zápor. Hétfőn az északi szél nagy területen megerősödik, majd éjszakára jelentősen gyengül a légmozgás. Kedden a nyugatira forduló szelet már inkább csak élénk széllökések kísérhetik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 16 fok között várható.

A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 25 és 29 fok között alakul.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fizetett a Jobbiknak Staudt vélt bűntársa

  Fizetett a Jobbiknak Staudt vélt bűntársa

  Újabb részletek derültek ki a jobbikos Staudt Gábor nevével fémjelzett lengyelországi adócsalás feltételezett elkövetőiről. Mint megírtuk: egy magyarokból álló, de lengyelországi adócsalásra berendezkedett bűnbanda kiugrott tagja jelentette fel egykori bűntársait a lengyel pénzügyminisztériumnál, és azt állítja: az évekig tevékenykedő csalóhálózathoz asszisztált a jobbikos Staudt, a párt etikai bizottságának elnöke, a Jobbik korábbi főpolgármester-jelöltje.

 • Elrendelték az emberöléssel gyanúsított iraki férfi átadását

  Elrendelték az emberöléssel gyanúsított iraki férfi átadását

  Elrendelte a Fővárosi Törvényszék az átadási letartóztatását és egyszerűsített átadását annak az iraki férfinak, akit emberölés és lopás bűntette miatt kerestek a francia hatóságok, és akit az ideiglenes biztonsági határzár kerítésének átmászása közben fogtak el a rendőrök.

 • Komoly növekedés a turizmusban

  Komoly növekedés a turizmusban

  Komoly növekedés történt a magyar turizmusban, az összesített vendégforgalom az idén a tavalyihoz képest 5,3 százalékkal emelkedett, a szálláshelyek bevételei pedig több mint 10 százalékkal növekedtek – mondta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.