EUR: 308,77 Ft
CHF: 267,73 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Tech

Kezdődik a digitális jólét

Legalábbis az erre irányuló kormányzati program célegyenesébe fordult: a hivatalos védjegyhasználati szerződés aláírását követően megkezdődött a Digitális Jólét Alapcsomag értékesítése, amely a magyarországi szolgáltatók közül elsőként a UPC-nél vehető igénybe.

– Minden akadályt lebontunk, ami annak az útjában áll, hogy valaki internethasználó lehessen. Annak érdekében, hogy az anyagi erőforrások hiánya egyetlen magyar polgárt se zárjon ki a digitális világban való részvételből, adócsökkentéssel, a Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével és az ország minden településén ingyenes wifiszolgáltatással igyekszünk segíteni – mondta el Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos.

 A UPC Fiber Power 30 DJA és a UPC Fiber Power 30 Optika DJA csomagokat azok az előfizetők igényelhetik, akiknek a szolgáltatás megrendelését megelőző egy évben nem volt otthoni internet-előfizetésük. A díjcsomagokat kétéves határozott idejű szerződés megkötésével vehetik igénybe az ügyfelek.

Kapcsolódó Cikkek