2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb IX.kerület

Kézműveskedtek a játszótéren

A szünidőre sem hagyják magukra a kisgyerekes szülőket a kerületben, sőt! A József Attila-lakótelep nagy játszóterén minden szerdán játszódélelőttöt rendeznek, amelyre a belépés ingyenes. A programsorozat keretében a gyerekek színházi előadásokat nézhetnek meg, de legutóbb például kézműves foglalkozást tartottak nekik. Legközelebb, július 19-én 10 és 11 óra között Borbényi M. Éva népi kézműves várja a kicsiket, no és persze a szüleiket.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.