EUR: 324,14 Ft
CHF: 283,31 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Extra Veszprém

Kihívásokra éhes, kicsit bolondos ifjúság

Kihívásokra éhes, kicsit bolondos ifjúság – ha jól csinálják, ilyenek maradnak azok a fiatalok, akik pénteken vehették át diplomájukat a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának diplomaosztó ünnepségén.

Egy olyan diplomát, amely ma is értékesnek számít – mondta dr. Gelencsér András rektor. – Bár az ország Budapest-lázban ég, a Pannon Egyetemnek sikerült megtartania a régióban betöltött kiemelkedő szerepét. Ezt igazolják a kar sikerei is: új akadémiai kutatócsoport megalakítása, a Balatoni Turisztikai Kutatóintézet tevékenységének nemzetközivé válása, a Mentor-Pentor program országos elismertsége – sorolta a rektor, arra kérve a hallgatókat, járuljanak hozzá ők is az egyetem presztízsének növeléséhez.


Gelencsér András szerint a Pannon Egyetem megőrizte vezető szerepét a régióban (fotó: Domján Attila)

A végzősöket búcsúztatta Presszer Péter, az IBM Data Storage Systems Kft. ügyvezető igazgatója is, aki beszédében a sikeres élet ismérveit ecsetelte. – A világnak tudásra éhes, kíváncsi és esetenként szemtelen fiatalokra van szüksége. Ne féljetek a kihívásoktól, mert minden léc fölött át lehet ugrani vagy alatta átbújni. Legyetek kitartóak és önironikusak, és ne elégedjetek meg a középszerű munkával! Maradjatok mindig éhesek és ne feledjetek egy kicsit bolondozni! – hangsúlyozta.

A világnak tudásra éhes, kíváncsi és esetenként szemtelen fiatalokra van szüksége. (fotó: Domján Attila)

Dr. Kovács Zoltán, a kar dékánja a köszönet, a kitartás és a váltás kifejezések köré építette fel beszédét. Köszönet illeti a hallgatókat a megszavazott bizalomért és a kitartásért, hiszen ma egyre nagyobb szükség van rá. Ugyanakkor fel kell ismerni azokat a helyzeteket, amikor váltani kell, az életben való boldoguláshoz pedig mindkettőre szükség lesz.


Ezen a napon díjazták az egyetem professzorait és hallgatóit is, majd a hallgatók is átvehették diplomájukat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nanushkában szexizett Emily

    Nanushkában szexizett Emily

    Felsliccelt piros ruhában szexizett a világ egyik legkeresettebb modellje, Emily Ratajkowski. A barna szépség nem is akárki kreációjában pózolt, a magyar divattervező, Sándor Szandra, vagyis Nanushka költeményét viselte.

  • Nincs szex, míg Megyeri Csilla pasija pocakos

    Nincs szex, míg Megyeri Csilla pasija pocakos

    Ultimátumot adott vőlegényének Megyeri Csilla. A rusnyázós riportjából karriert épített híresség addig nem bújik össze Zsoltival, amíg az meg nem szabadul egyre nagyobb hasától.