EUR: 312,18 Ft
CHF: 261,47 Ft
2018. április 24., kedd
György

Extra Érd

Kitüntették az érdi polgárőröket

Fotók: macsotay.polgarorseg@gmail.com

Rangos elismerést, a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatát adományozta Pintér Sándor belügyminiszter és Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke az Érdi Városi Polgárőr Egyesületnek.

A díjat Macsotay Tibor elnök vette át a XXIII. Országos Polgárőr Napon Nyíregyházán, és egyebek mellett elmondta: ezzel az egyesület tizenkét évi kemény munkáját, elért eredményeit ismerték el. Az érdi polgárőrök az elmúlt évben négy gépkocsival, hat motorkerékpárral, három biciklivel 154-en 31 ezer 600 órát töltöttek szolgálatban. A téli krízisidőszakban például meleg teával és takarókkal felszerelt autóikat a nap 24 órájában el lehetett érni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.