EUR: 325,71 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Extra Érd

Kitüntették az érdi polgárőröket

Fotók: macsotay.polgarorseg@gmail.com

Rangos elismerést, a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatát adományozta Pintér Sándor belügyminiszter és Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke az Érdi Városi Polgárőr Egyesületnek.

A díjat Macsotay Tibor elnök vette át a XXIII. Országos Polgárőr Napon Nyíregyházán, és egyebek mellett elmondta: ezzel az egyesület tizenkét évi kemény munkáját, elért eredményeit ismerték el. Az érdi polgárőrök az elmúlt évben négy gépkocsival, hat motorkerékpárral, három biciklivel 154-en 31 ezer 600 órát töltöttek szolgálatban. A téli krízisidőszakban például meleg teával és takarókkal felszerelt autóikat a nap 24 órájában el lehetett érni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  Ekkora a magánvagyona II. Erzsébetnek

  A brit uralkodó magánvagyonának nettó értéke 2,9 százalékkal 533,8 millió fontra nőtt 2017-18-ban – derült ki a brit korona vagyonportfolióját kezelő Duchy of Lancaster éves jelentéséből, amelyet pénteken hoztak nyilvánosságra Londonban.

 • Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgták A galaxis őrzői 3. rendezőjét

  Kirúgta a Disney James Gunnt, A galaxis őrzői vol. 3. rendezőjét, miután napvilágra kerültek olyan régi Twitter-bejegyzései, amelyekben a pedofíliával és a nemi erőszakkal viccelődött.

 • Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi József: Szorítsatok értem!

  Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. A színész orvosai hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.