EUR: 324,00 Ft
CHF: 282,96 Ft
2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb XVI.kerület

Költözik a rendelés – de csak átmenetileg

A Fejlődő Kertváros Program keretében június 30-a és szeptember 29-e között teljeskörűen felújítják a Centenáriumi lakótelepen található felnőtt- és gyermekháziorvosi rendelőt, így a rendelés is „elköltözik”– persze csak ideiglenesen.

 

A rendelőre bizony ráfér a felújítás

A felújítás alatt a betegeket a XVI. kerületi Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat Szakrendelője melletti épületben, a  Jókai u. 2. szám alatt, az 1. számú gyermekorvosi rendelőjében várják. Dr. Pintér Katalin és dr. Hőhn László is a megszokott rendelési ideje alatt fogadja a betegeket. Augusztus 21-én az orvosok visszaköltöznek a Centenáriumi felnőttháziorvosi rendelőbe.
Mivel a gyermekrendelőt is felújítják, a kicsiket a szakrendelő melletti épületben, a Jókai u. 2. szám alatt, a 2. számú gyermekorvosi rendelőben várják. Június 30. és augusztus 21. között hétfőnként 12 és 14 óra, kedden 18 és 20 óra, szerdán 10 és 12 óra, csütörtökön 14 és 16 óra között, páratlan hét péntekjén 10 és 12, páros hét péntekjén pedig 14 és 16 óra között előjegyzésre tartanak rendelést.


Betegrendelés hétfőn 14 és 16 óra, kedden 16 és 18 óra,  szerdán 10 és 12 óra, csütörtökön 16 és 18, páratlan hét péntekjén 8 és 10, páros hét péntekjén pedig 12 és 14 óra között lesz. Augusztus 21-től szeptember 29-ig a gyermekorvosok a Jókai u. 2. szám alatti 1. számú rendelőben fogadják a betegeket az eredeti rendelési idejük szerint, majd szeptember 29-én költöznek vissza a Centenáriumi gyermekorvosi rendelőbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.