EUR: 326,07 Ft
CHF: 280,57 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb XVI.kerület

Költözik a rendelés – de csak átmenetileg

A Fejlődő Kertváros Program keretében június 30-a és szeptember 29-e között teljeskörűen felújítják a Centenáriumi lakótelepen található felnőtt- és gyermekháziorvosi rendelőt, így a rendelés is „elköltözik”– persze csak ideiglenesen.

 

A rendelőre bizony ráfér a felújítás

A felújítás alatt a betegeket a XVI. kerületi Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat Szakrendelője melletti épületben, a  Jókai u. 2. szám alatt, az 1. számú gyermekorvosi rendelőjében várják. Dr. Pintér Katalin és dr. Hőhn László is a megszokott rendelési ideje alatt fogadja a betegeket. Augusztus 21-én az orvosok visszaköltöznek a Centenáriumi felnőttháziorvosi rendelőbe.
Mivel a gyermekrendelőt is felújítják, a kicsiket a szakrendelő melletti épületben, a Jókai u. 2. szám alatt, a 2. számú gyermekorvosi rendelőben várják. Június 30. és augusztus 21. között hétfőnként 12 és 14 óra, kedden 18 és 20 óra, szerdán 10 és 12 óra, csütörtökön 14 és 16 óra között, páratlan hét péntekjén 10 és 12, páros hét péntekjén pedig 14 és 16 óra között előjegyzésre tartanak rendelést.


Betegrendelés hétfőn 14 és 16 óra, kedden 16 és 18 óra,  szerdán 10 és 12 óra, csütörtökön 16 és 18, páratlan hét péntekjén 8 és 10, páros hét péntekjén pedig 12 és 14 óra között lesz. Augusztus 21-től szeptember 29-ig a gyermekorvosok a Jókai u. 2. szám alatti 1. számú rendelőben fogadják a betegeket az eredeti rendelési idejük szerint, majd szeptember 29-én költöznek vissza a Centenáriumi gyermekorvosi rendelőbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.