2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb XVI.kerület

Költözik a rendelés – de csak átmenetileg

A Fejlődő Kertváros Program keretében június 30-a és szeptember 29-e között teljeskörűen felújítják a Centenáriumi lakótelepen található felnőtt- és gyermekháziorvosi rendelőt, így a rendelés is „elköltözik”– persze csak ideiglenesen.

 

A rendelőre bizony ráfér a felújítás

A felújítás alatt a betegeket a XVI. kerületi Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat Szakrendelője melletti épületben, a  Jókai u. 2. szám alatt, az 1. számú gyermekorvosi rendelőjében várják. Dr. Pintér Katalin és dr. Hőhn László is a megszokott rendelési ideje alatt fogadja a betegeket. Augusztus 21-én az orvosok visszaköltöznek a Centenáriumi felnőttháziorvosi rendelőbe.
Mivel a gyermekrendelőt is felújítják, a kicsiket a szakrendelő melletti épületben, a Jókai u. 2. szám alatt, a 2. számú gyermekorvosi rendelőben várják. Június 30. és augusztus 21. között hétfőnként 12 és 14 óra, kedden 18 és 20 óra, szerdán 10 és 12 óra, csütörtökön 14 és 16 óra között, páratlan hét péntekjén 10 és 12, páros hét péntekjén pedig 14 és 16 óra között előjegyzésre tartanak rendelést.


Betegrendelés hétfőn 14 és 16 óra, kedden 16 és 18 óra,  szerdán 10 és 12 óra, csütörtökön 16 és 18, páratlan hét péntekjén 8 és 10, páros hét péntekjén pedig 12 és 14 óra között lesz. Augusztus 21-től szeptember 29-ig a gyermekorvosok a Jókai u. 2. szám alatti 1. számú rendelőben fogadják a betegeket az eredeti rendelési idejük szerint, majd szeptember 29-én költöznek vissza a Centenáriumi gyermekorvosi rendelőbe.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szép szóval a vagányok ellen

    Szép szóval a vagányok ellen

    Sajnálatos, hogy az emberek sokszor nem tisztelik a természetet, annak közelségét, a környezeti szépségeket és a csendet. Azt a csendet, amely az állatoknak fontos, és azt a csendet, amely a kulturáltan túrázni, szabadban lenni kívánó embereknek is meghatározó, ha elmennek egy erdőbe vagy egy vízpartra.

  • Ünnepeljük együtt a Föld Napját!

    Ünnepeljük együtt a Föld Napját!

    A természet – és környezetvédelem egyik legnagyobb ünnepének adózunk ezen a héten, hiszen világszerte április 22-én tartják a Föld Napját és az ehhez kapcsolódó rendezvényeket.