EUR: 312,18 Ft
CHF: 261,47 Ft
2018. április 24., kedd
György

Extra

Kucsera Gábor egyelőre nemet mond a második babára

Egyelőre nem mondott igent kisfia kérésére Kucsera Gábor, ugyanis Bence az utóbbi hetekben édesanyjával, Tápai Szabinával együtt többször felvetette Gábornak, hogy itt lenne már az ideje egy kistestvér érkezésének, az Édes élet sztárja azonban ezt egyelőre elképzelhetetlennek tartja. Döntése okáról először a Lokál Extrának vallott.

forrás: facebook/kucseragaborhivatalos

A hároméves Bence egyre többet emlegeti édesapjának, hogy szeretne egy kistestvért, Kucsera azonban egyelőre nem hajlik arra, hogy családjuk tovább bővüljön.


– Jelenleg próbálok átállni a civil életre. Amióta vége lett az aktív sportolói karrieremnek, folyamatosan nagyszerű lehetőségek találtak meg, de a jövőben kicsit szeretnék eltűnni a közéletből és adott esetben a televízióból is. Ez igen komoly átállás lesz az életünkben, és nem gondolom, hogy ez az időszak ideális lenne egy újabb gyerekhez, mivel több vállalkozást is szeretnék beindítani a közeljövőben. Persze Bence nagyon örülne egy öcsinek, az utóbbi hetekben egyre többet mondja nekem. Lehet, hogy Szabina bujtotta fel – viccelődött Gábor. – Az igazság az, hogy Szabina is felvetette a kérdést, de én azt szeretném, ha a következő években anyagilag bebiztosítanánk az életünket, és ha minden sínen van, akkor belevághatunk a tesóprojektbe.


Amíg minden a helyére kerül, addig sem unatkozik Gábor, aki az utóbbi hetekben Európa legszebb helyeit látogatta meg barátaival és családjával, sőt élete első „fiús nyaralására” is el tudott menni, Mallorcára.


– Ez volt az első olyan utazásom, ahová csak a barátaimmal mentem. Évekkel ezelőtt biztos hatalmas, féktelen partikon vettem volna részt, de most a srácok szerint olyan voltam, mint egy nagyapó. A fiúk még Ibizára is átutaztak, amíg én a szállásunkon voltam, és legkésőbb 10 órakor fellőttem a pizsamát. Volt olyan nap, amikor Szabina hívott fel és kért meg arra, hogy kicsit engedjem már el magam, és menjek el bulizni a fiúkkal. Mióta apa lettem, átrendeződtek a hangsúlyok az életemben. Elmúltak már azok az idők, amikor hajnalig tomboltunk, és egyik buliból a másikba mentünk – mesélte Gábor, aki a fiús nyaralás előtt kedvesét és fiát elvitte Törökországba. Kucseráék már tavaly is megfordultak a súlyos belháborúkkal küszködő országban, a feszült légkör azonban nem vette el a kedvüket attól, hogy visszatérjenek kedvenc üdülőhelyükre.

– Tavaly pont akkor voltunk kint, amikor robbantottak az isztambuli reptéren. Mi erről csak később értesültünk. Megijedtünk, de éppen a helyiek nyugtattak meg, hogy bármennyire is furcsán hangzik, az efféle esetek szinte mindennaposak és megszokottak számukra. Az üdülőövezetben nem szokott gond lenni, Bence és Szabina is biztonságban érezte magát.

Kapcsolódó Cikkek

  • Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    Testvére nyomoz Avicii halálának ügyében

    A pénteken elhunyt ismert DJ bátyja már Maszkatban van, hogy személyesen derítse ki testvére halálának okát, miután az omani hatóságok kizárták a bűncselekmény gyanúját.

  • Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Közösen babázhatnak a Middletone testvérek

    Van ám oka a brit királyi családnak az örömre. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte 92. születésnapját egy hatalmas partival, Meghan és Harry készül a májusi esküvőre, Katalin hercegné tegnap délelőtt életetet adott  kisfiának, ráadásul húga, Pippa is bejelentette, hogy gyermeket vár.