EUR: 304,19 Ft
CHF: 267,44 Ft
2017. augusztus 16., szerda
Ábrahám

Extra

Lánya lophatta el Gábor Zsazsa végrendeletét!

Nyoma veszett Gábor Zsazsa végrendeletének. A hírt a tavaly decemberben elhunyt díva özvegye, Frédéric Von Anhalt osztotta meg a nemzetközi sajtóval, sőt azt is hozzátette: szerinte Zsazsa lánya, a 2015 januárjában elhunyt Francesca Hilton lopta el a dokumentumot. 

Újabb meglepő fordulat történt Gábor Zsazsa vagyonának ügyében, ugyanis eltűnt a 99 éves korában elhunyt díva utolsó, hivatalos végrendelete. Még évekkel ezelőtt íródott a dokumentum, amelyben a színésznő Anhaltot és lányát, Francesca Hiltont nevezte meg örököséül. Az özvegy férfi elmélete szerint a 2015-ben szívinfarktusban elhunyt 67 éves Francesca nem sokkal a halála előtt forgathatta fel a Bel-Airben található otthonukat és vihette magával a hivatalos iratokat, mivel magának akarta édesanyja mesés, becslések szerint hatmilliárd forintot érő vagyonát.

Frédéric von Anhalt és Gabor Zsazsa /Fotó: Profimedia


– Akkor lophatta el Francesca, amikor az édesanyjával voltam a kórházban. A nap 24 órájában mellette voltam, ott is aludtam vele, ha szüksége volt rá – osztotta meg elméletét Anhalt a nemzetközi sajtóval.

Anhalt elmondása szerint az elveszett dokumentum nem jelent számára problémát, ugyanis jelenleg ő kezeli Zsazsa hagyatékát, azonban a halála utáni űrt már semmi és senki nem tudja betölteni.  

– Nem panaszkodom, mert minden rendben, minden azon az úton halad, amit Zsazsa akart tőlem. Sajnos elvesztettem őt, és majd megőrülök a hiányától – fűzte hozzá. 

Francesca Hilton /Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Mintegy 450 ezren szórakoztak a Szigeten

    Mintegy 450 ezren szórakoztak a Szigeten

    Az idei, 25. Sziget fesztiválon is nagyon sokan, mintegy 450 ezren szórakoztak. Gerendai Károly főszervező és Kádár Tamás cégvezető a keddi záró estén az MTI-nek azt mondta, a visszaesés a tavalyi adatokhoz képest általános európai tendencia, ugyanakkor a Sziget idei zenei felhozatalának összeállítása nem a legszerencsésebben alakult.

  • Pintér Tiborért odavannak a fiatal lányok

    Pintér Tiborért odavannak a fiatal lányok

    Rajonganak a fiatal lányok a Nemzeti Lovas Színház igazgatójáért, Pintér Tiborért, aki a Ripostnak elárulta: többnyire lányával, a 19 éves Jankával egykorú hölgyekkel hancúrozik.