2018. április 23., hétfő
Béla

Egyéb II.kerület

Legyünk önmagunk!

Ingyenes előadás-sorozat keretében a szabadban lehetünk önmagunk és találhatunk válaszokat emberi kapcsolatainkra a Margitszigeten.

– A jóga mint a kapcsolatok tudománya című  sorozat előadásai a kapcsolatok rendbetételéről, azok minőségének javításáról szólnak. Fő téma a döcögős párkapcsolatok helyes irányba terelésének lépései és a széteső házasságok megreformálásának módszerei. A nők és férfiak közötti általános ellentét és vonzalom forrásáról, annak helyes megközelítéséről lesz szó július 30-án. A komoly, minőségi kapcsolatra vágyókat várjuk, akik már túl vannak a filmekből ismert rózsaszín szerelmi mámor betarthatatlan ígéretén – mondta Könyves András. Az ingyenes előadások időpontjai és a témák megtalálhatók a http://www.margitszigetijoga.hu/kapcsolatoktudomanya.html oldalon.

 

A jógagyakorlatok mellett önismerete is tanulhatunk ingyen a Margitszigeten MTI Fotó: Balogh Zoltán

Könyves András tartja az ingyenes önismereti előadásokat

Kapcsolódó Cikkek

 • Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megöltek egy étteremben

  Négy embert megölt, további hármat pedig megsebesített egy lövöldöző férfi vasárnapra virradó éjjel az egyesült államokbeli Nashville közelében egy Waffle House étteremben.

 • Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Egy sorozatról neveztek el egy planktont

  Először nevezetek el fajt egy tévéműsorról: a BBC A kék bolygó című sorozatáról kapta a nevét az óceán “lüktető szíveként” is emlegetett planktonok egyik faja.

 • Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

  Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség – közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.