2018. október 15., hétfő
Teréz

Egyéb II.kerület

Legyünk önmagunk!

Ingyenes előadás-sorozat keretében a szabadban lehetünk önmagunk és találhatunk válaszokat emberi kapcsolatainkra a Margitszigeten.

– A jóga mint a kapcsolatok tudománya című  sorozat előadásai a kapcsolatok rendbetételéről, azok minőségének javításáról szólnak. Fő téma a döcögős párkapcsolatok helyes irányba terelésének lépései és a széteső házasságok megreformálásának módszerei. A nők és férfiak közötti általános ellentét és vonzalom forrásáról, annak helyes megközelítéséről lesz szó július 30-án. A komoly, minőségi kapcsolatra vágyókat várjuk, akik már túl vannak a filmekből ismert rózsaszín szerelmi mámor betarthatatlan ígéretén – mondta Könyves András. Az ingyenes előadások időpontjai és a témák megtalálhatók a http://www.margitszigetijoga.hu/kapcsolatoktudomanya.html oldalon.

 

A jógagyakorlatok mellett önismerete is tanulhatunk ingyen a Margitszigeten MTI Fotó: Balogh Zoltán

Könyves András tartja az ingyenes önismereti előadásokat

Kapcsolódó Cikkek

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.

 • Oktassák az állatvédelmet!

  Oktassák az állatvédelmet!

  Állatvédelmi oktatás bevezetését javasolja a Fidelitas megyei szervezete az oktatási intézményeknek Tatabánya mellett, Tatán, Oroszlányban, Kisbéren, Komáromban és Esztergomban.