EUR: 326,07 Ft
CHF: 280,57 Ft
2018. július 23., hétfő
Lenke

Egyéb II.kerület

Legyünk önmagunk!

Ingyenes előadás-sorozat keretében a szabadban lehetünk önmagunk és találhatunk válaszokat emberi kapcsolatainkra a Margitszigeten.

– A jóga mint a kapcsolatok tudománya című  sorozat előadásai a kapcsolatok rendbetételéről, azok minőségének javításáról szólnak. Fő téma a döcögős párkapcsolatok helyes irányba terelésének lépései és a széteső házasságok megreformálásának módszerei. A nők és férfiak közötti általános ellentét és vonzalom forrásáról, annak helyes megközelítéséről lesz szó július 30-án. A komoly, minőségi kapcsolatra vágyókat várjuk, akik már túl vannak a filmekből ismert rózsaszín szerelmi mámor betarthatatlan ígéretén – mondta Könyves András. Az ingyenes előadások időpontjai és a témák megtalálhatók a http://www.margitszigetijoga.hu/kapcsolatoktudomanya.html oldalon.

 

A jógagyakorlatok mellett önismerete is tanulhatunk ingyen a Margitszigeten MTI Fotó: Balogh Zoltán

Könyves András tartja az ingyenes önismereti előadásokat

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.