EUR: 322,88 Ft
CHF: 285,50 Ft
2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Egyéb XIII.kerület

Miénk a sétány!

Idén immár másodszor várták az Országbíró sétányon a környéken lakókat egy kis nyár eleji szórakozásra.

Sakkozás, társasjátékok, bábkészítés, rajzverseny, kutyajátszótér várta az érdeklődőket, és persze nem maradt el az óriáscsúszda sem. A sétányra kilátogatók ingyen vehették igénybe a vérnyomás- és vércukorszintmérést, a védőnői és dietetikai tanácsadást, az erő- és állapotszint-felmérést, a bűnmegelőzési programot pedig kiegészítette a felelős ebtartás szabályainak megismertetése és a kerékpár-regisztráció. A színpadon bábműsor, ütőszene, könnyűzene, jazz, dobshow és néptánc várta az érdeklődőket.


Kapcsolódó Cikkek

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.

 • Négy napig szólt a jazz

  Négy napig szólt a jazz

  Remek zenék, pompás borok a Nagyerdőben, a Békás-tó környékén. Egyszerre gasztronómia, kulturális parádé és  hagyományosan jó kis közösségi találkahely volt a múlt hét csütörtöktől vasárnapig tartó program.