2018. április 24., kedd
György

Egyéb Miskolc

Nagyobb helyre mennek át a volt eddások!

A Zártosztály és a Bakancsos Edda tagjai koncertjére már június elején elfogyott az összes jegy. A nagy érdeklődésre való tekintettel így az Ifiházba meghirdetett koncert átkerül az Ady E. Művelődési házba, ahol 500 ember is elfér. A nagyobb helyszínből adódóan további jegyek vásárolhatók az Ifiház jegypénztárában, a koncert napján pedig a helyszínen is!

Ez a produkció csak Miskolcon és két nap múlva Pesten lesz látható, utóbbin felvétel is készül egy későbbi DVD-kiadványhoz. Kilenc egykori Edda-tag zenél a koncerten: Csillag Endre, Mirkovics Gábor, Hirleman Bertalan, valamint a Bakancsos Edda tagjai: Barta Alfonz, Zselencz László, Fortuna László, Csapó György, Darázs István és Róna György. Hozzájuk csatlakozik még Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy énekese és Lázár Zsigmond. Két Edda-korszak 22 bomba slágere szólal meg a „Kölyköd voltam”-tól a „Gyere őrült”-ig július 13-án az Adyban.


Egykori Edda tagokból verbuválódott a Zártosztály – fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.