EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb Miskolc

Nagyobb helyre mennek át a volt eddások!

A Zártosztály és a Bakancsos Edda tagjai koncertjére már június elején elfogyott az összes jegy. A nagy érdeklődésre való tekintettel így az Ifiházba meghirdetett koncert átkerül az Ady E. Művelődési házba, ahol 500 ember is elfér. A nagyobb helyszínből adódóan további jegyek vásárolhatók az Ifiház jegypénztárában, a koncert napján pedig a helyszínen is!

Ez a produkció csak Miskolcon és két nap múlva Pesten lesz látható, utóbbin felvétel is készül egy későbbi DVD-kiadványhoz. Kilenc egykori Edda-tag zenél a koncerten: Csillag Endre, Mirkovics Gábor, Hirleman Bertalan, valamint a Bakancsos Edda tagjai: Barta Alfonz, Zselencz László, Fortuna László, Csapó György, Darázs István és Róna György. Hozzájuk csatlakozik még Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy énekese és Lázár Zsigmond. Két Edda-korszak 22 bomba slágere szólal meg a „Kölyköd voltam”-tól a „Gyere őrült”-ig július 13-án az Adyban.


Egykori Edda tagokból verbuválódott a Zártosztály – fotó: Lokál

Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.