2018. június 21., csütörtök
Alajos, Leila

Sport

Nemanja a FIFA 17 sztárja

Nem kis dologgal büszkélkedhet Nikolics Nemanja, aki a FIFA 17-ben 84-es értéket kapott. Eddig mindössze egyetlen magyar játékos volt, akit 83-nál magasabbra értékeltek a a 99-ig terjedő skálán. Az amerikai élvonalban szereplő Chicago Fire magyar futballistája ezzel az egész világon a hét legjobbja lett. Közben a magyar légióst beválasztották az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) All-Star-csapatába is, így a magyar válogatott futballista játszhat az augusztus eleji barátságos mérkőzésen, amelyet az MLS-sztárok a spanyol bajnok és BL-győztes Real Madriddal vívnak.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

  • Rossi: Magyarország az otthonom

    Rossi: Magyarország az otthonom

    Menesztette Georges Leekens szövetségi kapitány a Magyar Labdarúgó Szövetség. A helyére – sokak örömére – Marco Rossi érkezik, aki a tavaly 24 év után bajnoki címre vezette a Budapest Honvédot, majd idén a dunaszerdalyei DAC-ot juttatta ki 25 év után az európai kupaporondra.

  • Suárez góljával Uruguay és Oroszország is nyolcaddöntős

    Suárez góljával Uruguay és Oroszország is nyolcaddöntős

    A Szaúd-Arábia felett aratott 1-0-s sikerrel Uruguay, valamint a kedden Egyiptomot legyőző házigazda Oroszország is biztosította helyét a legjobb 16 között a labdarúgó-világbajnokságon az A csoport küzdelmeinek második fordulóját követően.