2017. november 22., szerda
Cecília

Sport

Nemanja a FIFA 17 sztárja

Nem kis dologgal büszkélkedhet Nikolics Nemanja, aki a FIFA 17-ben 84-es értéket kapott. Eddig mindössze egyetlen magyar játékos volt, akit 83-nál magasabbra értékeltek a a 99-ig terjedő skálán. Az amerikai élvonalban szereplő Chicago Fire magyar futballistája ezzel az egész világon a hét legjobbja lett. Közben a magyar légióst beválasztották az észak-amerikai labdarúgóliga (MLS) All-Star-csapatába is, így a magyar válogatott futballista játszhat az augusztus eleji barátságos mérkőzésen, amelyet az MLS-sztárok a spanyol bajnok és BL-győztes Real Madriddal vívnak.

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Fucsovics segíti az utánpótlást

  Fucsovics segíti az utánpótlást

  Fucsovics Márton elérzékenyülve mondott köszönetet edzőjének, Sávolt Attilának, hogy közös munkájuk eredményeképpen ilyen magasra ért fel.

 • Iniesta vs. Buffon

  Iniesta vs. Buffon

  A mai Bajnokok Ligája-játéknap legizgalmasabb mérkőzésének a Juventus–Barcelona összecsapás ígérkezik. A Barca hivatalos YouTube-csatornája egy jópofa videóval hangol a meccsre, Andrés Iniesta és Gianluigi Buffon főszereplésével.

 • Bajban van az AC Milan

  Bajban van az AC Milan

  A spanyol Marca című lap szellőztette meg a hírt, hogy ha az olasz élvonalban szereplő AC Milan labdarúgócsapata nem tudja meggyőzni az UEFA képviselőit arról, hogy a klub pénzügyileg stabil, akkor akár ki is zárhatják a nemzetközi kupasorozatokból.