EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 16., csütörtök
Ábrahám

Egyéb XV.kerület

Nyitóbuli után jöhet a Páratlan Vakáció

Beköszöntött a nyári szünet, és bizony sok szülőnek gondot okoz, kire bízza a gyermekét. Nekik nyújt segítséget a Pestújhelyi Közösségi Ház Páratlan Vakáció néven indított programsorozata, amelyen mindennap más érdekességgel ismerkedhetnek meg a kicsik.

Indulhat a társasjáték (Fotó: Máté Krisztián)

A Pestújhelyi Közösségi Ház – az előző évek sikereire való tekintettel – idén ismét megrendezi Páratlan Vakáció című ingyenes nyári játéksorozatát. Ahogy tavaly is, a szünidő páratlan dátumú hétköznapjain 10–13 óráig kínálnak programokat a Pestújhelyi Közösségi Házban, alkalmanként külső helyszíneken. A nagy nyári kaland már el is kezdődött, hiszen a nyitóbulin arcfestéssel, rózsaszín párducos fotózással és különböző társasjátékokkal találkozhattak az érdeklődők.
Ami a jövőt illeti, ahogy lapunk megtudta, július 11-én szitanyomás-technikával mindenki kedvenc rajzával díszítheti a magával vitt egyszínű pólókat, míg július 13-én kalligrafikus írásórát tartanak kezdőknek.
A kalligráfia szépírást jelent, ami azért is fontos, mert napjainkban, amikor az emberek nagy része már nem is ír kézzel (sem csúnyán, sem szépen), nagy sikere lesz annak, aki megtanulja, hogyan lehet tintával és pennával formázni a látványos betűket, hogy összeálljon a levél.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ejtőernyős-világbajnokság

    Ejtőernyős-világbajnokság

    Elkezdődött a 42. Katonai Ejtőernyős Világbajnokság Szolnokon, a szandaszőlősi sportrepülőtéren. A város az 1974-es civil ejtőernyős-világbajnokságot követően ad újra otthont ilyen jellegű versenynek.

  • Elektromos töltőállomások

    Elektromos töltőállomások

    Az Új Főnix Terv közlekedésfejlesztési program keretein belül Debrecenben 10 db új elektromos töltőállomás és parkolóhely létesül. A debreceni önkormányzat a Nemzetgazdasági Minisztérium „Jedlik Ányos Terv – Elektromos töltőállomás alprogram helyi önkormányzatok részére” tárgyú pályázatra jelentkezett.