EUR: 312,62 Ft
CHF: 261,01 Ft
2018. április 25., szerda
Márk

Egyéb XXIII.kerület

Ösztöndíj soroksári tanulóknak

A XXIII. kerületben kidolgozott ifjúsági koncepció keretében ősztől lehetőség nyílik a fiatalok számára, hogy ösztöndíjban részesüljenek a 2017/2018-as tanévtől. Az alapfeltétel, hogy a diák legalább két éve Soroksáron bejelentett lakcímmel jelentkezzen.

Fotó: Lokál

A képviselő-testület döntése értelmében a középiskolások esetében az ösztöndíjat év végi 4-es átlaghoz kötik, és sikeres pályázat esetén 25 ezer forintot kaphatnak havonta. A felsőoktatásban első diplomájukra készülő, nappali tagozaton, költségtérítéses vagy államilag finanszírozott képzésben részt vevők 50 ezer forinthoz juthatnak havonta, amennyiben két lezárt félévvel rendelkeznek, ahol minimálisan 56 kreditet teljesítettek, és átlaguk eléri a 4-es osztályzatot.

A pályázat benyújtásának határideje mindkét esetben szeptember 15. A pályázati adatlapok elérhetők a soroksar.hu oldalon.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Helyreigazítás

  A “Sorra hódolnak be az LMP emberei Simicskának” című cikkünkben valótlanul állítottuk…

 • A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  A szelfi mindig szép, a szelfi mindig vidám…

  Szegedről indult Tóth Tamás Sándor tanítóképzős hallgató fotókiállítása, amely a szelfik – azaz önportrék – mögötti valóságot mutatja meg, ezzel felhívva a figyelmet a minket körülvevő társadalmi problémákra, amelyekről sok esetben, akarva vagy akaratlanul, de nem veszünk tudomást.

 • Tovább tart a jó széria

  Tovább tart a jó széria

  A férfi kosár- és vízilabda bajnokságokban már a középszakasz zajlik, és ahogy azt a korábbi években megszokhattunk, a Szolnoki Olaj és a Szolnoki Dózsa-Közgép is a felsőházban érdekelt.