2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb XII.kerület

Öt helyen ihatunk a tűzcsapból

Öt kerületi tűzcsapból is friss, tiszta vízhez juthatunk a kánikulában a Hegyvidéken az önkormányzat jóvoltából. A Maros utca 2.-nél, a Szent Orbán tér–Fodor utca, az Alkotás utca–Csörsz utca sarkán, a Csörsz utca 37–40.-nél, a Gellért-toronynál és a Jagelló út 30. számnál átalakított tűzcsapokon csupán az újonnan felszerelt, kék színű kiegészítő berendezés gombját kell megnyomni, és ezt követően az ivóvíz 15 másodpercen keresztül folyik.

A tűzcsapból lett ivócsap jól jön mindenkinek – A Csörsz utca 37-40.szám alatt, a Gellért toronynál is van
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A kisgyerekes anyukák is örülnek az ivóvíznek az utcán
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.