EUR: 308,79 Ft
CHF: 266,69 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Egyéb XII.kerület

Öt helyen ihatunk a tűzcsapból

Öt kerületi tűzcsapból is friss, tiszta vízhez juthatunk a kánikulában a Hegyvidéken az önkormányzat jóvoltából. A Maros utca 2.-nél, a Szent Orbán tér–Fodor utca, az Alkotás utca–Csörsz utca sarkán, a Csörsz utca 37–40.-nél, a Gellért-toronynál és a Jagelló út 30. számnál átalakított tűzcsapokon csupán az újonnan felszerelt, kék színű kiegészítő berendezés gombját kell megnyomni, és ezt követően az ivóvíz 15 másodpercen keresztül folyik.

A tűzcsapból lett ivócsap jól jön mindenkinek – A Csörsz utca 37-40.szám alatt, a Gellért toronynál is van
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A kisgyerekes anyukák is örülnek az ivóvíznek az utcán
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • 710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    710 milliót költhetnek épületek és udvarok felújítására

    A sajókazai Radvánszky-kastélyban igazgatói értekezlettel egybekötött tanévnyitót tartottak, ahol jelentős mértékű fejlesztéseket jelentettek be. A rendezvényen Demeter Zoltán országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Kulturális Bizottságának tagja elmondta, hogy a kormány 2010-től 2017-ig 572 milliárd forinttal költött többet oktatási célokra, mint a korábbi kormányok.

  • Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Országos íjászverseny volt Sötétvölgyben

    Az idén már második alkalommal rendezte meg a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászversenyt a Szekszárdhoz közeli Sötétvölgyben, ahol a katasztrófavédelem mellett a rendőrségtől, a büntetés-végrehajtástól, a vízügytől és az országgyűlési őrségtől is érkeztek versenyzők.